• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Gümüşhane : 16 °C
  • Trabzon : 25 °C

TEŞEKKÜRLER GÜMÜŞHANE BAŞKANIN İLK İCRAATI JET İMAR

11.06.2024 12:23
TEŞEKKÜRLER GÜMÜŞHANE  BAŞKANIN İLK İCRAATI JET İMAR
Kaç yıldır eksiklikler bir türlü giderilemeyen ve eski belediye yönetimi tarafından imar verilmeyen Otel imarı, ne değişti de belediye başkanının değişmişinin ardından bir günde komisyona gelip aynı gün jet hızıyla onaylandı.

TEŞEKKÜRLER GÜMÜŞHANE

BAŞKANIN İLK İCRAATI JET İMAR

Kaç yıldır eksiklikler bir türlü giderilemeyen ve eski belediye yönetimi tarafından imar verilmeyen Otel imarı, ne değişti de belediye başkanının değişmişinin ardından bir günde komisyona gelip aynı gün jet hızıyla onaylandı.

Gümüşhane kamuoyu bu jet hızında alının imar kararını sorgularken vaatandaşlar, “Gümüşhane’de bunca sıkıntı varken başkan bey ne yapmaya çalışıyor bunu anlayamadık. Belediye Başkanı adayı iken var güç ile Gümüşhane adına, ayırmadan ayrıştırmadan çalışacaklarını belirten başkan Başer var gücüyle kendine çalışmaya başladı. Bu jet hızındaki imar değişiklikleri diğer bekleyen imar değişiklikleri içinde yapılacak mı bu tam bir muamma” dediler.

Zafer Partisi Gümüşhane İl Başkanı Nurettin Saraç, Gümüşhane Belediyesi ile ilgili olarak kamuoyunda konuşulanlar hakkında bir açıklama yaptı.

Başkan Saraç, Açıklamasında Vedat Soner Başer'in kendisine ait otel ruhsatını uzun yıllardır alamadığına vurgu yaparak, "Başkan uzun yıllardır alamadığı kendisine ait olan otel imarı meclisin gündemine getirmiştir. Gümüşhane’nin bunca bekleyen sorunu varken, bir çivi çakılmazken, işsizlik had safhaya çıkmışken, kendi otelinin imarının ilk sıraya sokulması bizleri gelecek için fazlasıyla kaygılandırmıştır." dedi.

Zafer Partisi Gümüşhane İl Başkanı Nurettin Saraç Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer’e yüklenerek, 31 Mart’tan bu güne geçen sürede yapılan veya yapılmayan icraatlar üzerinden sert eleştirilerde bulundu.

Yaptığı açıklamada, Belediye Meclisinin ilk toplantısında gündeme getirilen konulara dikkat çeken Başkan Saraç; Sema Doğan Parkının ücretli olmasından, personellere yönelik tasarruflara, Çakırgöl’e sahip olunamamasından su borçlarının tahsiline yönelik çağrılara kadar farklı konulardaki icraatlara tepki gösterdi.

Zafer Partisi yöneticileri olarak Kuvayımilliye ruhuyla hareket ettiklerini söyleyen Başkan Saraç, “Vatanımızı ve Türk milletinin haklarını savunmaya, yapılan iyi işleri de yanlış işleri de halkımızla paylaşmaya devam edeceğiz. İl Başkanlığı olarak Gümüşhane’de herkesin bildiği ama kimsenin konuşmadığı ya da konuşamadığı halkımızı rahatsız eden konuları dile getirmekle sorumluyuz. Çünkü tek muhalefet partisi hâlihazırda Zafer Partisidir” dedi.

“Başkan Başer Ne Yaptı?”

Gümüşhane Belediye Başkanı olan Vedat Soner Başer’in seçim sürecinde muhalefetin adayı olarak görüldüğünü ve sadece MHP’nin oylarıyla değil kendisini muhalif olarak gören diğer vatandaşların verdikleri oylarla seçildiğini kaydeden Saraç, “Gümüşhane halkı; kapanan işletmeler, yüzde 20’ye varan işsizlik ve hükümetin aldığı tasarruf önlemleri altında ekonomik sıkıntılar yaşarken bizim büyük beklentilerle seçtiğimiz belediye başkanı ne yapmıştır?” diye sordu.

“Nefes Alınan Tek Yer Artık Ücretli”

Geçen zaman zarfında tebrikleri kabul etmek ve bitmeyen ziyaretler dışında ilk icraatlardan biri olarak Gümüşhane’nin ve Üniversite öğrencilerinin tek nefes aldığı Sema Doğan Parkında oturmayı ücretli hale getirildiğini belirten Saraç, “İnsanların ekonomik kriz nedeniyle ödeyemedikleri su borçlarını hemen tahsile çıkmış insanları icraya vermekle tehdit etmiştir. Alelacele Belediyede çalışan 100’den fazla insanın yerini değiştirmiştir. Evine ekmek götürmek için askeri ücretle çalışan temizlik işçilerini kapı dışarı etmiştir” şeklinde konuştu.

“Başkan Gerçek Sorunlarla İlgilensin”

Gümüşhane il sınırları içerisinde bulunan Çakırgöl’e sahip çıkılamadığına vurgu yapan Saraç, “Sınır namustur. “Memleket Adam”, “Ayırmadan ayrıştırmadan” sloganlarıyla halkın karşısına çıkan ve oy isteyen sayın başkanın bir an önce Gümüşhane’nin gerçek sorunlarıyla ilgilenmesi, seçildiği makamın hakkını şehre emin olarak vermesini bekliyoruz. Bizler Zafer Partisi olarak bunu takipçisi olacağımızı kamuoyuyla paylaşıyoruz. Bu şehir hepimizin” ifadelerini kullandı.

Başer'in Otel Ruhsatı Gündeme Geldi

Açıklamasında Vedat Soner Başer'in kendisine ait otel ruhsatını uzun yıllardır alamadığına vurgu yapan Saraç, "Başkan uzun yıllardır alamadığı kendisine ait olan otel ruhsatını meclisin gündemine getirmiştir. Gümüşhane’nin bunca bekleyen sorunu varken bir çivi çakılmazken işsizlik had safhaya çıkmışken, kendi otelinin ruhsatının ilk sıraya sokulması bizleri gelecek için fazlasıyla kaygılandırmıştır" dedi.

Kaç yıldır eksiklikler bir türlü giderilemeyen ve eski belediye yönetimi tarafından imar verilmeyen Otel imarı, ne değişti de belediye başkanının değişmişinin ardından bir günde komisyona gelip aynı gün jet hızıyla onaylandı.

Gümüşhane kamuoyu bu jet hızında alının imar kararını sorgularken, Gümüşhane’de bunca sımkıntı varken başkan bey ne yapmaya çalışıyor bunu anlayamadık. Belediye Başkanı adayı iken  var güç ile Gümüşhane adına, ayırmadan ayrıştırmadan çalışacaklarını belirten başkan Başer var gücüyle kendine çalışmaya başladı.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim