• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Gümüşhane : 13 °C
  • Trabzon : 16 °C

TERÖRE KINAMA

29.07.2015 14:57
TERÖRE KINAMA
Gümüşhane İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, son günlerde gerçekleştirilen hain saldırıları kınayarak, şehitlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

 

Kar, yapılan saldırıların hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını ifade ederek, “Son günlerde ülkemizin farklı bölgelerinde birlik ve bütünlüğümüzü hedef alan ve toplumsal barış ve huzurumuzu bozmaya yönelik olarak değişik terör örgütleri tarafından yapılan hain saldırılar hepimizi derinden üzmüştür. Yapılan bu hain saldırılar bizim terörle olan kararlı mücadelemizi asla yıldırmayacaktır. Millet olarak bizler birbirimize kenetlendiğimiz sürece terör hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır” dedi.

Kar, mesajına şu ifadelerle devam etti: “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve şanlı Türk bayrağı için mücadele verirken; Kilis'te Dağ Hudut Karakoluna yapılan saldırıda şehit olan  Astsubay Mehmet Yalçın Nane’ye, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde şehit edilen Jandarma Astsubay Başçavuş İsmail Yavuz ile Jandarma Uzman Çavuş  Mehmet Koçak’a, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde şehit edilen Polis Memurları Okan Acar ve Feyyaz Yumuşak’ a, İstanbul’un Gazi Mahallesi’nde yapılan saldırı sonucu şehit edilen Polis Memuru Muhammet Fatih Sivri’ ye  ve son olarak, yapılan silahlı saldırı sonucunda şehit edilen Muş'un Malazgirt Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız’ a, Yüce Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli aileleri başta olmak üzere aziz milletimize başsağlığı diliyorum.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim