• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Gümüşhane : 10 °C
  • Trabzon : 18 °C

TEMADAN ZİYARET

09.01.2018 08:28
TEMADAN ZİYARET
TEMA Vakfı Gümüşhane İl Temsilcisi Yusuf Oral ve TEMA gönüllüleri, Gümüşhane Aile ve sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Özcan’ı makamında ziyaret etti.

 

               Ziyarette, TEMA Vakfının sadece Erozyon ile mücadele ve ağaçlandırma çalışmaları yapmadığını, tabiatın tüm işleyişinde bir yer edinmeye çalıştığını belirten Oral, TEMA’nın bütün çevresel faktörlerde önleyici ve düzeltici bir görev üstlendiğini ve insanın tabiat olmadan yaşayamayacağını dile getirdi. 

                Sadece ağaç dikmenin ya da toplu ormanları oluşturmaya çalışmanın çevreyi kurtarmaya yetmeyeceğini kaydeden Oral, aslında İnsanoğlunun bütün çevre felaketleri ile bilinçli bir şekilde mücadele etmesi gerektiğini ve bunun içinde herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti.

Oral, TEMA olarak kamu kurum ve kuruluşları ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını vurguladı.

STK’larımıza Her Türlü Desteğe Açığız

                Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Özcan ise, STK’ların toplumun sesi durumundaki kuruluşlar olduğunu açıklayarak, devlet kurumlarının bu sese kulak vermesi gerektiğini, gerekli izinlerin alınması halinde de TEMA ile ortak projeler yapılabileceğinin altını çizdi.

 Koruyucu Aile Ormanı Projesi

                Özcan, “Geçmiş dönemde Gümüşhane’de müdürlüğümüzce yapılan “Koruyucu Aile Ormanı” projesini tekrar hayata geçirmek istiyoruz. Bu noktada gerekli çalışmalar için TEMA vakfından da destek alabiliriz” şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından TEMA Vakfı Gümüşhane İl Temsilcisi Oral, İl Müdürü Özcan’a teşekkürlerini ileterek işbirliği için hazır olduklarını söyledi.    

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim