• BIST 9679.82
  • Altın 2504.8
  • Dolar 32.582
  • Euro 34.8471
  • Gümüşhane : 22 °C
  • Trabzon : 16 °C

TEK ALTERNATİF MHP’DİR

30.10.2018 11:35
TEK ALTERNATİF MHP’DİR
MHP Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın, parti olarak yerel seçim çalışmalarını hızlandırdıklarını belirterek, yerel seçimlerde AK Parti’nin Gümüşhane’deki tek alternatifinin MHP olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın, Merkez Yürütme Kurulu(MYK) üyesi Musa Küçük ve il teşkilatı gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Bekir Bulut ve gazetemiz ortaklarından Eyüphan Özyurt ile fikir alışverişinde bulunan MHP yönetimi, yerel seçimlere yönelik açıklamalarda bulundu.

Adayımız Her Kesime Hitap Edecek

Ziyarette yaklaşan yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan MYK üyesi Musa Küçük, “Geçtiğimiz son seçimlerde partimizin aldığı oy oranı bizi üzse de çıkan sonuçlar şunu gösterdi; ‘AK Parti hükümetinin Gümüşhane’de yerel seçimlerde tek ve en güçlü alternatifi Milliyetçi Hareket Partisi’dir.’ Milliyetçi Hareket Partisi de bu pozisyonuna göre aday belirlemeye gidiyor. Burada hep beraber 1 Kasım sürecinde yaşadıklarımızı göz önünde bulundurularak, mevcut yönetimden rahatsız olanlar ve mevcut belediyecilik anlayışından sıkıntı duyan arkadaşlarımızın da oyunu alarak bütün seçmenlerimize hitap eden bir adayla çıkacağız” dedi.

Yeni Bir Dönemi Başlatacağız

Gümüşhane’nin belediyecilik açısından iyi yönetilmediğine değinen Küçük, “Belediye yönetiminde birçok sıkıntısı var. Biz Gümüşhane’de MHP olarak yeni bir dönemi başlatacağımızı ilan ediyoruz. İyi bir kadroyla bunu yapacağız. Siyaset sonuç alma işidir. Kimsenin bir kerameti yok. MHP’nin diğer partilerden farkı yetişmiş kadroya sahip olmasıdır. Bunu da bu seçimlerde değerlendireceğiz. İnşallah Gümüşhane hizmetine de sunacağız. Bu seçimeler MHP’nin özellikle Gümüşhane’de çok büyük sıçramasına sebep olacak. Sonuçları birlikte göreceğiz” diye konuştu.

 Ciddi Bir Hazırlık Yapıyoruz

Cumhur İttifakının da Gümüşhane’de yarışın da devam ettiğini ifade eden Küçük, “Cumhur İttifakı genelde zaten devam ediyor. Yerelde olsaydı bile biz Gümüşhane’de yine yarışacaktık. Gümüşhane gibi iller o hesabın dışındaki iller. Nerede çıkmazdı. İstanbul ve Güneydoğuda çıkmazdı. Şer ittifakının güçlü olduğu illerde karşılıklı anlaşabilirdik. Gümüşhane yerel ittifak olsa bile burada yine yarış olacaktı. Gümüşhane her zaman yarış halinde olduğumuz bir yer. Biz buraya şunu söylemek için geldik; Ciddi bir hazırlık yapıyoruz. Gerçekten MHP battı denilen bu parti alnının akıyla çıktı. Gücünü gösterdi. Mevcut yönetim karşısında en güçlü ve tek alternatif Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Şu an yerel seçimler için başlangıç verdik. Çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret ediyoruz. Fikir alış verişinde bulunuyoruz. İnşallah aday adayları da çıkacak. Onları da kamuoyunda tartışacağız, konuşacağız. MHP en iyisini aday gösterip onunla beraber sahaya inecek” şeklinde konuştu.

İlçe Başkanları Tam Yetkili

MHP Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın ise, Gümüşhane’deki 1 ilçede ve 3 beldede adaylarının belli olduğunu fakat henüz kamuoyu ile paylaşmayacaklarını kaydederek, “Milliyetçi Hareket Partisi’nde Gümüşhane’de aday belirleme süreci için kongreleri yaparken, ‘ilçelerde hizipleşme olmadığı müddetçe kendisine bırakacağız ve onların vereceği karara saygılı olacağız’ dedik. İlçe başkanlarımız ilçelerinde aday çıkarmada tam yetkilidir. Çok sıkıntılı süreç yaşanırsa ilçelere müdahale edeceğiz. Normal de bir tane ilçemizde 3 tane beldemizde adaylarımızı kesinleştirdik. Diğer ilçelerimiz aday çalışmaları yapılıyor. 3 tane ilçemizde aday yoğunluğumuz var. Merkezle ilgili de ayın 15’ine kadar partide görevi olanlar istifa etmek zorundalar. Ay sonuna kadar da kamuda çalışanlar istifa edecekler. Gümüşhane’de iktidarın alternatifi MHP’dir” ifadelerini kullandı.

İpi Göğüslemek İçin Mücadele Ediyoruz

MHP’nin tek başında Gümüşhane’de Millet İttifakı’ndan daha fazla oy aldığına vurgu yapan Aydın, “Milliyetçi Hareket Partisi yok, tükendi denildiği bir süreçte Gümüşhane’de MHP tek başına millet ittifakının aldığı oydan daha çok aldı. Merkezde kullanılan oylar yine yerel seçimlerde de aynı siyasi partiye gideceği anlamı taşımaz. Milliyetçi Hareket Partisi her geçen gün biraz daha ipi göğüslemek için mücadele etmeye devam ediyor. İnşallah bunu başaracağız. Gümüşhane’de, yereldeki belediye başkanının elini rahatlatan pozisyonlardan biri de belediye meclis üyeleridir. Onlarla ilgili çalışma yapıyoruz. İl genel meclisi üyelerinin etkisi dikkate alınarak aday çalışması yapıyoruz. Sefer bizden zafer Allah’tan” diyerek yerel seçimler için sıkı bir çalışma yaptıklarının altını çizdi.

AK Parti 5 Yılda Ne Yaptı?

MHP’nin 15 yıl yönettiği belediyede yapılan işlerin kamuoyu tarafından takdir edildiğini anlatan Aydın, “Milliyetçi Hareket Partisi 15 yıl belediyeyi yönetti. Yönettiği belediyede sıkıntıları var mıydı, elbette vardı. Fakat en azından Milliyetçi Hareket Partisi’nin yönettiği belediyenin yaptığı işler kamuoyu tarafından takdirle karşılanıyordu. Belediye kaybetmemizin en büyük sebebi 17 yıldır iktidarda olan AK Parti’nin “Biz oyumuzu AK Parti belediyesine verirsek hükümetten şu kadar destek alır, burayı uçururuz” söylemleriydi. Söylenen projelerin gerçekleştiğini görmedik. Gümüşhane’de 5 yılda yapılanlar ve yapılmayanlar bilgi olarak bize geliyor. Gümüşhane’de 5 yılda AK Parti belediyesinin şunları yaptı dedirttirecek hiçbir şeyi yoktur. Sema Doğan Parkı var ama kimler tarafından yaptırıldığını biliyoruz. Harşit kenarındaki yürüyüş yollarının kimler tarafından yaptırıldığını biliyoruz” açıklamalarında bulundu.

“Rüşvet Alan Da Veren De Melundur”

Gümüşhane’deki seçmenlere seslenen Aydın, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

“Bizim müthiş projelerimiz var. Söylediğimiz projeler sayıyla ölçülmez. Milliyetçi Hareket Partisi’nin yapacağı projeleri Gümüşhane’deki vatandaşın nasıl rahat, nasıl huzurlu yaşayacağı üzerine inşa edeceğiz. Bizde aldatma, kandırma kayırma olmayacak. MHP İl Başkanı olarak Gümüşhaneli kardeşlerimize genel seçimlerde bize verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ediyor, aynı katkının yerelde kat be kat artırılarak partimizin desteklenmesini istiyorum. Seçmen, Gümüşhane Belediyesi’nin kapısına ‘Rüşvet alanda verende melundur’ demek istiyorsa, tek adresleri Milliyetçi Hareket Partisi’dir.”

 

 

 

 

 

 

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim