• BIST 9524.59
  • Altın 2506.046
  • Dolar 32.5824
  • Euro 34.6959
  • Gümüşhane : 8 °C
  • Trabzon : 15 °C

TEBRİKLER BİZİM ÇOCUKLAR

28.09.2022 14:06
TEBRİKLER  BİZİM ÇOCUKLAR
TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur müsabakasında deplasmanda karşılaştığı Criptoswaps Zonguldak Kömürspor’u 1-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

TEBRİKLER

BİZİM ÇOCUKLAR

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur müsabakasında deplasmanda karşılaştığı Criptoswaps Zonguldak Kömürspor’u 1-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Her iki ekibinde ideal 11’inden rotasyona gittiği karşılaşma beklenenin aksine oldukça tempolu başladı. Ligde forma bulamayan oyuncuların ağırlıklı olduğu kadrolar, kendilerini gösterme fırsatı buldukları mücadelenin ilk dakikaları adeta kıran kırana geçti.

Ev sahibi ekip avantajını kullanmak isteyen Criptoswaps Zonguldak Kömürspor, oyunun kontrolünü eline almak istese de, Zonguldak ve Ereğli’de yaşayan çok sayıda hemşehrimizin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmaya çevre illerden gelen gurbetçilerimiz de katılınca, temsilcimiz kendi evinde oynar gibi rakibine üstünlük kurma şansı vermedi.

Daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen mücadelenin ilk yarısında her iki kalede de ciddi tehlike yaşamadı ve takımlar soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitti.

İkinci yarıya ise kırmızı beyazlı temsilcimiz adeta golle başladı. Dakikalar 47’yi gösterirken Abdurrahman İlkyaz topu ağlara göndererek temsilcimizi deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Üstünlük golünden sonra oyunun kontrolünü daha fazla eline alan temsilcimiz, ev sahibi ekibin beraberlik için baskı kurma çabalarına orta alanda yaptığı baskıyla izin vermedi.

Oyunun son bölümlerinde ev sahibi ekibin şuursuz ataklarını iyi savuşturan kırmızı beyazlı temsilcimiz, ciddi kontra ataklar yakalasa da bunları sonuçlandıramadı ancak karşılaşmanın son düdüğüne kadar üstünlüğünü koruyarak rakibini kupanın dışına itti.

KUPA’DA GALİBİYET, LİGDE BERABERLİK SERİSİ

Gümüşhanespor Ziraat Türkiye Kupası macerasına 1. turda başlamıştı. Gümüşhanespor, ilk turda Erbaaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırmıştı. Dün Zonguldak’ta oynanan Zonguldak Kömürspor mücadelesini de 1-0 kazanan Gümüşhanespor Ziraat Türkiye Kupasında bir üst tura çıkmayı başardı.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta yer alan Gümüşhanespor ligde çıktığı 4 maçın 4'ünden de sahadan beraberlikle ayrıldı. 4 puanlı Gümüşhanespor ligde 11. sırada bulunuyor.

 

 

 

 

 

 

MAÇTAN DAKİKALAR:

Dakika 13: Zonguldak Kömürspor'da Hüseyin Yılmaz'ın ceza sahasının dışından sert vuruşu köşeye giden topu kaleci iki hamlede kurtardı.

Dakika 15: Zonguldak Kömürspor'da Hüseyin Yılmaz'ın kornerden direkt kaleye vurduğu topu Gümüşhanespor’un kaleci Mücahit Atalay son anda kornere çeldi.

Dakika 17: Zonguldak Kömürspor'da Hüseyin Yılmaz ceza sahasının dışından sert vurdu ancak top direğin dibinden auta gitti.

Dakika 22: Zonguldak Kömürspor'da Hüseyin Yılmaz uzaklardan sert vuruşunda kaleci köşeye giden topu son anda kornere çeldi.

Dakika 25: Hüseyin Yılmaz'ın ara pasında haraketlenen Embiya Ayyıldız kaleci ile karşı karşıya kaldı. Gümüşhanespor defans oyuncusu Emrah Yıldırım, Embiya'ya şut çekme şansı verdi. Kömürspor öne geçme fırsatını değerlendiremedi.

Dakika 35: Gümüşhanespor penaltı kazandı. Penaltıyı kullanmak için Hakan Yakup Jacoues Horzum topun başına geçti. Ancak Kömürsporlu kaleci Ömer Kavurkacı penaltının gol olmasına izin vermedi.

Dakika 45: Maçın ilk yarısı sona erdi. Zonguldak Kömürspor: 0 - Gümüşhanespor: 0

Dakika 47: Gümüşhanespor, Abdurrahman İlkyaz'ın attığı golle Zonguldak Kömürspor karsısında durumu 1-0'a getirdi.

Dakika 50: Zonguldak Kömürspor oyuncusu Emrah Taysi rakibine yaptığı faul sonrası kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Dakika 56: Zonguldak Kömürspor'dan Halil Çiçek ceza sahası dışında topa sert vurdu. Top auta çıktı.

Dakika 67: Zonguldak Kömürspor'dan Hakan Çevik topu ağlarla buluşturdu. Ancak yan hakem bayrağını kaldırdı.

Dakika 79: Gümüşhanespor İbrahim Koca'nın röveşata şutuyla gole çok yaklaştı ancak Kömürsporlu kaleci Ömer Kavurkacı gole izin verdi.

Dakika 83: Kömürsporlu oyuncu Hakan Çevik hava topuna yükselerek sert kafa vuruşuyla Kömürspor'a beraberlik golünü getirmeye çok yaklaştı. Top auta çıktı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim