• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 20 °C
  • Trabzon : 18 °C

SÜLEYMANİYE EŞSİZ BİR CEVHER

22.03.2018 12:21
SÜLEYMANİYE EŞSİZ BİR CEVHER
Gümüşhane’de yıllardan beri büyük bir hayal olan Süleymaniye Kayak Merkezinin yapımı için somut adımlar atılmaya başlanmasının kayak camiasındaki yankılanması devam ediyor.

Kayak Milli Takım antrenörü ve eski milli kayakçı Yunus Avşar Yılmaz, Süleymaniye’nin hem kayak özellikleri hem de tarihi özellikleriyle eşine az rastlanır bir cevher olduğunu söyledi.

Süleymaniye Kayak Merkezinin Vali Okay Memiş’in önderliğinde, Belediye Başkanı Ercan Çimen’in desteğiyle ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan’ın çalışmalarıyla bu kez yapılacağını ve güzel olacağını kaydeden Yılmaz, Süleymaniye yapılırsa kayak adına ve ilin turizme neler katacağını eski milli kayakçı ve aktif milli takım antrenörü olarak değerlendirdi.

Süleymaniye Yeni Muzaffer Demirhan’lar Yetiştirmemize Katkı Sağlayacak

Süleymaniye’nin Gümüşhane kayağı için yeni başlangıç olacağını, kar kalitesi, seviyesi ve yerde kalma süresi bakımından oldukça elverişli konumunun yanı sıra şehre yakınlığı ve bunun yanında tarihi dokuya yakınlığı bakımından da eşine nadir rastlanır bir cevher olduğunu dile getiren Yılmaz, “17 yıl sporculuk 5 yıldır antrenör olarak gördüğüm ve yaşadıklarımla Süleymaniye bizim ulusal ve uluslararası arenada yeni Muzaffer Demirhan’lar yetiştirmemize büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

Süleymaniye Yapıldıktan Sonra Yüzlerce Şampiyonluklar Alacağımıza İnanıyorum

Eldeki imkanlarla Gümüşhane için ulusal arenada ellerinden geleni yaptıklarını, bu sezon 2 sporcularının milli takıma girdiğini, 2 tane birincilik bir tane ikincilik aldıklarını dile getiren Yılmaz, “Bu yıl hiç kar olmamasına rağmen bu başarıları elde ettiysek Süleymaniye yapıldıktan sonra yüzlerce şampiyonluklar alacağımıza inanıyorum. İnşallah herşey çok güzel olacak. İlimize binlerce insan gelecek, görecek. Buranın yapılması hususunda destek veren ve çalışan herkese sonsuz teşekkürler ederim. İnşallah emeklerimizin karşılığını alacağız” şeklinde konuştu.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim