• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Gümüşhane : 13 °C
  • Trabzon : 14 °C

Sulama Birlikleri’nden Milletvekili Üstün’e Ziyaret

31.03.2015 19:21
Sulama Birlikleri’nden Milletvekili Üstün’e Ziyaret
Sulama Birlikleri Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün’ü makamında ziyaret etti.

Sulama Birlikleri  Genel Başkanı Bülent Can,  çeşitli illerin Sulama Birlikleri Başkanları ve aynı zamanda SUBİRDER Yönetim Kurulu üyeleri ile TBMM’de Milletvekili Üstün’ü ziyaret ettiler.

Sulama Birliklerinin talepleri ile ilgili yapılan toplantıda Milletvekili Üstün Sulama Birliklerinin taleplerini dinleyerek yapılması gerekenlerle ilgili taleplerin gerekli mercilere iletileceğini belirtti.

Milletvekili Üstün  Sulama Birliklerinin yapmış olduğu faaliyetlerin bir kamu hizmeti olduğunu belirterek “ Su tüm canlılar için doğal kaynaklardan biridir. Bu anlamda su tüketirken çok dikkatli olmalı ve çevremizi ve gelecek nesillerimizi düşünmeliyiz.” dedi.

Birkaç ay önce Sulama Birliklerinin Antalya’da yapmış olduğu eğitime katıldığını ifade ederek bu eğitimlerinde suyun tüketilmesi anlamında toplumu bilinçlendirmede çok önemli olduğun belirtti.

 

Toplantıya Sulama Birlikleri Genel Başkanı Bülent Can ile birlikte Şanlıurfa Tatarhöyük Sulama Birliği Başkanı T. Fevzi Karakeçili, Osmaniye Savrun Sulama Birliği Başkanı Hasan Uzun, Eskişehir Sulama Birliği Başkanı Selami Ayaz, Konya Gevrekli Sulama Birliği Başkanı Selami Ayaz, Erzurum Aras Sulama Birliği Başkanı Hasan Çalı, Düzce Ovası Sulama Birliği Başkanı Necmettin Kavak, Tokat Dökmetepe Sulama Birliği Başkanı Selim Haykır katılım sağladı.

Toplantı sonrasında ziyaretleri dolayısıyla memnuniyetini ifade eden Milletvekili Üstün SUBİRDER Genel Başkanı Bülent Can’a ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ettiğini belirtti. 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim