• BIST 9123.21
  • Altın 2323.393
  • Dolar 32.3527
  • Euro 34.951
  • Gümüşhane : 19 °C
  • Trabzon : 17 °C

SON BULMASINI İSTİYORUZ

26.07.2017 11:41
SON BULMASINI İSTİYORUZ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Musa Küçük başkanlığındaki heyet, Tunceli'de PKK'lı teröristler tarafından katledilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz'ın Gümüşhane'de yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Musa Küçük başkanlığındaki heyet, Tunceli'de PKK'lı teröristler tarafından katledilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz'ın Gümüşhane'de yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

MHP MYK üyesi Küçük: “Bu süreci birbirimize destek olarak vatanımıza sahip çıkarak aşacağız. Siz evladınızı şehit verdiniz ve bedel ödediniz. Türk Milleti olarak bizler de bedel ödemeye devam ediyoruz. İnşallah bunun son olmasını diliyoruz" dedi.

“MADDİ VE MANEVİ YANINIZDAYIZ”

 Küçük ve beraberindekiler, şehidin Torul ilçesine bağlı Demirkapı köyündeki baba evini ziyaret ederek, şehidin babası Hamit Yılmaz'a başsağlığı diledi, ayrıca MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de taziyelerini iletti.

Musa Küçük, ziyarette yaptığı konuşmada, şehidin babası Yılmaz'a MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin selamlarını getirdiklerini belirterek, genç öğretmenin şahadetinden duydukları üzüntüyü dile getirdi.

Maddi ve manevi olarak şehit ailesinin her zaman yanında olduklarını ifade eden Küçük, "Bir şehit babası olarak çok metanetli davrandınız. Genel başkanımız basından sizleri sürekli takip etti. Sizin bu duyguları taşımanız bizim için ayrı bir anlam ifade ediyor." dedi.

“TERÖR KAZANAN TARAF OLMAYACAK”

Küçük, tarih boyunca Türk Milleti'nin vatan bayrak ve namusu uğruna bedeller ödediğine işaret ederek, terörün hiçbir zaman kazanan taraf olamayacağını kaydetti.

Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğine dikkati çeken Küçük, "Bu süreci birbirimize destek olarak vatanımıza sahip çıkarak aşacağız.  Siz evladınızı şehit verdiniz ve bedel ödediniz. Türk Milleti olarak bizler de bedel ödemeye devam ediyoruz. İnşallah bunun son olmasını diliyoruz. 'Vatan sağolsun' diyoruz." şeklinde konuştu.

“VATANIMIZ GÜZEL AMA PARAZİTLERİMİZ VAR”

Şehit öğretmenin babası Hamit Yılmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, taziyelerinden ötürü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti.

Kendisinin de bu milletin bir ferdi olduğunu aktaran Yılmaz, "Siyasi partilerimizden, devlet görevlilerimizden ve milletimizden Allah razı olsun. Herkes aradı, sordu, ilgilendi. Bizim vatanımız güzel ama parazitlerimiz var. İnşallah bu parazitlerden bir an önce kurtuluruz. Temennimiz bunun son olması. Rabbim devlet büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Onların varlığına her zaman ihtiyacımız var. Vatanımız, milletimiz, devletimiz var olsun." ifadelerini kullandı.

Gümüşhane MHP İl Başkanı Nadim Aydın ise Gümüşhaneli öğretmeni teröre kurban vermenin üzüntüsü içerisinde olduklarını söyledi.

Hainlerin asla bu ülkeyi bölmeye güçlerini yetmeyeceğini belirten Aydın, “Devletimiz ve milletimizin feraseti bunları aşacak güçtedir. Allah bizi şehidimizin şefaatine nail eylesin." diye konuştu.

Küçük ve beraberindekiler, şehit öğretmenin köy mezarlığındaki kabrini de ziyaret ederek bir süre dua etti.

Ziyarette Küçük'e, MHP Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın, İl Başkan Yardımcıları Davut Kaban ve İlhan Yalçın ile MHP İstanbul teşkilatını temsilen İlhan Küçük ile Mahmut Aydın eşlik etti.

İbrahim Özdemir-Figen Tok

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim