• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 14 °C

SOKAKLAR SİREN SESLERİYLE İNLEDİ

13.05.2016 19:22
SOKAKLAR SİREN SESLERİYLE İNLEDİ
Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü koordinesinde “Trafik ve Karayolları Haftası” etkinlikleri kapsamında araç konvoyu oluşturuldu.

 

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü koordinesinde “Trafik ve Karayolları Haftası” etkinlikleri kapsamında araç konvoyu oluşturuldu.

Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri, Jandarma Trafik ekipleri, Zabıta Trafik Ekipleri, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Karayolu Müdürlüğüne ait araçlar, Ambulanslar, Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (Umke) aracı ile Gümüşhane Şoförler Odasına ait çekicinin bir araya gelmesiyle oluşturulan konvoy, Gümüşhane Emniyet Müdürlüğünün önünde buluştu.

Etkinlikte, Polis kıyafeti giyen on altı ilkokul öğrencisine, Trafik ve Karayolları hakkında trafik polisleri tarafından bilgi verildi. Öğrenciler daha sonra hazır bulunan araçlara geçtiler. Oluşturulan konvoyda bulunan bütün araçların sirenlerini çalıştırmasıyla konvoy harekete geçti.

Konvoy, Gümüşhane Emniyet Müdürlüğünün önünden başlayarak, Fuadiye Caddesi, Valilik önü, Hasanbey Caddesi, Cumhuriyet Caddesi güzergâhından Zafer Meydanına ulaştılar, konvoy daha Gümüşhane Emniyet Müdürlüğünün önüne gelerek dağıldı. Geçiş esnasında minik öğrenciler tarafından vatandaşlara karanfil dağıttı. Bazı vatandaşların araçların siren sesinden rahatsız oldukları görülürken, bazı vatandaşlar ise etkinliği şaşkınlıkla izlediler.

Etkinlik, Gümüşhane Emniyet Müdürlüğünün önünde öğrencilerle, kolluk kuvvetlerinin temsilcilerinin toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim