• BIST 9079.97
  • Altın 2323.673
  • Dolar 32.366
  • Euro 34.9506
  • Gümüşhane : 9 °C
  • Trabzon : 16 °C

SİYONİST ABD’NİN KÜSTAH KARARI

28.04.2021 12:23
SİYONİST ABD’NİN KÜSTAH KARARI
Yeniden Refah Partisi Gümüşhane İl Başkanı Ziya Nas yaptığı basın açıklaması ile ABD’nin sözde Ermeni soykırımı kararına tepki gösterdi.

SİYONİST ABD’NİN KÜSTAH KARARI

Yeniden Refah Partisi Gümüşhane İl Başkanı Ziya Nas yaptığı basın açıklaması ile ABD’nin sözde Ermeni soykırımı kararına tepki gösterdi.

Binlerce yıllık Türk tarihinin hiçbir döneminde soykırım türü batıl ürünü vahşetlerin yer almadığını kaydeden İl Başkanı Nas, “Amerika soykırım arıyorsa eğer kendi tarihine baksın. Bu kısacık süre zarfında dahi işlediği ve işlemeye devam ettiği insanlık suçları hayli kabarıktır” dedi.

Siyonist ABD’nin, bu kararının kendileri için sürpriz olmadığını dile getiren Başkan Nas, “Asıl sürpriz olan dost ve müttefik ABD’nin bu küstahlaşan tavrı karşısında cılız bir kınama yapanlardır. Merhum Prof. Dr. Erbakan Hocamızın dediği gibi “Bunlar laftan değil, yaptırımdan anlar.” Bu şekilde küstah ABD gerçek yüzünü bir kez daha ortaya çıkarmıştır. Eğer ABD soykırım görmek istiyorsa kendi tarihine bakması yeterlidir. ABD, tarihinden katil damgası yemiş bir ülkedir. Kızılderili katliamı ile başlayıp, Vietnam, Afganistan ve Irak ile devam etmiş ve başta Amerika toprakları olmak üzere tüm dünyayı kan gölüne çevirmiştir. Küstah ABD’nin Ermeni soykırımını tanıması ilk değildir; son da olmayacaktır. Her yıl 24 Nisan’da aynı meseleyi temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önümüze koymaktadır” diye konuştu.

Bu soykırım kararının akıl ve vicdan sahibi insanlarda zerre miktar karşılığı olmadığına vurgu yapan Nas, “ ABD’nin bu kararına karşı bizim, somut adımlar atmamız gerekmektedir. Başta İncirlik üssü olmak üzere, Malatya Kürecik radar sistemi kapatılmalıdır. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın ifade ettiği gibi, meclis olağanüstü toplanmalı ve ABD’nin yaptığı katliamlar tek tek görüşülüp, tanınmalıdır. Bu konuda kararlı ve cesur atılan her adımın Yeniden Refah Partisi olarak bizler de arkasında olacağız. Her fırsatta önümüzü kesmeye çalışan ABD, artık bardağı taşırmıştır. Söz konusu ülkemiz olunca millet olarak tek yumruk olur ülkemize uzanan eli kırarız. Biz bize yeteriz. Bu saiklerle, iktidardan cesur ve somut adımları bekliyoruz. Bir kez daha atılan cesur ve somut adımların arkasında olduğumuzu belirtiyoruz” ifadelerini kullandı.
 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim