• BIST 9693.46
  • Altın 2507.88
  • Dolar 32.5754
  • Euro 34.7621
  • Gümüşhane : 12 °C
  • Trabzon : 14 °C

ŞİRAN’DA ÇİFTE ŞENLİK

27.07.2017 10:47
ŞİRAN’DA ÇİFTE ŞENLİK
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı iken baba ocağı Şiran ilçesinde temelini attığı ve 34 ayda yapımı tamamlanan Şiran Belediye Başkanlığı ve Kültür Merkezi’ni hizmete açmak için Cumartesi günü Şiran’a geliyor.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı iken baba ocağı Şiran ilçesinde temelini attığı ve 34 ayda yapımı tamamlanan Şiran Belediye Başkanlığı ve Kültür Merkezi’ni hizmete açmak için Cumartesi günü Şiran’a geliyor.

Son yıllarda büyük dönüşüm içerisindeki Gümüşhane’nin en büyük ikinci ilçesi Şiran’da yeni Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezi’nin hizmete girmesiyle birlikte belediye hizmetlerinde akışın daha sağlıklı, Kültür Merkezi ile de ilçeye sosyal ve kültürel alanda daha çağdaş daha modern hizmet verileceği ifade edildi.

YENİ HİZMET BİNASI

Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, gazetemize yaptığı açıklamada, Katma Değer Vergisi (KDV) dahil 3.2 milyon liraya yapımı tamamlanan hizmet binasının 500 metrekare alan üzerinde 4 katlı olarak yapıldığını söyledi. Altıparmak, bünyesinde kapalı otopark ve 500 metrekare üzerine Kültür Merkezi’nin de yapımının tamamlandığını açılışının 8. Şiran Tomara Şelalesi Kültür ve Turizm Festivali’nde yapılmasının ise Şiran’da çifte şenlik yaşatacağını ifade etti.

TEMELİ IŞIK ATTI, HİZMETE DE IŞIK AÇACAK

Şiran Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezi’nin temelini 2 yıl önce Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı döneminde Fikri Işık tarafından atıldığını anlatan Başkan Altıparmak, şunları söyledi:

“Aradan geçen süre içerisinde Sayın Bakanımız Milli Savunma Bakanlığı görevinde bulunmuş ve son olarak kabinede yapılan değişiklikle birlikte Başbakan Yardımcısı olarak temelini attığı binamızı hizmete açacaklar. Bu bize ayrı bir mutluluk vermektedir. Sayın Bakanımız ayrıca festivalimizde de bizimle birlikte olacaklardır.”

HİZMETLERE DEVAM EDECEĞİZ

Şiran Belediye Başkanı Altıparmak, belediye başkanlığı görevine seçildiği günden itibaren Şiran’a hizmet etmenin dışında herhangi bir şey düşünmediklerini belirterek, “Kanalizasyon, temiz su arıtma, pis su arıtma, dere ıslahı, konut yapımı, parklar ve sosyal donatıları büyük oranda tamamladıklarını belirterek, hiç hız kesmeden bu hizmetlere devam edeceğiz” dedi.

3 GÜN SÜRECEK

Bu yıl sekizincisini düzenlediklerini ve geleneksel hale gelen “Şiran Tomara Şelalesi Kültür ve Turizm Festivali” ile ilgili de bilgi veren Başkan Altıparmak, “Festivalimiz 3 gün sürecek. Karagöllere düzenlenecek yürüyüşümüzle festivalimiz içerisinde sosyal tesis, terminal ve oto galerilerinin de temelini Sayın Bakanımızın katılımı ile atacağız. Festivalimiz süresince vatandaşlarımız eğlenceye de doyacaklardır” dedi.

İbrahim Özdemir-Figen Tok

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim