• BIST 9645.02
  • Altın 2405.599
  • Dolar 32.5923
  • Euro 34.7813
  • Gümüşhane : 20 °C
  • Trabzon : 16 °C

ŞİDEF, Bizimhane’ye Konuk Oldu

24.01.2020 16:30
ŞİDEF, Bizimhane’ye Konuk Oldu
Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Genel Başkanı Serkan Kaya ve yönetim kurulu üyeleri Anadolu Dernek Tv’de Bizimhane programına konuk oldu.

Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Genel Başkanı Serkan Kaya ve yönetim kurulu üyeleri Anadolu Dernek Tv’de Bizimhane programına konuk oldu.

Genel Başkanı Serkan Kaya ,Selahattin Tanış’ın hazırladığı, Ayhan Turan ve Üzeyir Ahmetoğlu sunumuyla Anadolu Dernek Tv ekranlarında yayınlanan Bizimhane programına konuk oldu.  Şiranlı sanatçılar Fikret Dolu, Hüseyin Kaya ve Büşra Daştan’ın türküleriyle konuk olduğu, Ayhan Turan’ın şiirleri ve Selahattin Tanış’ında güzel yorumuyla güzel bir program oldu.

ŞİDEF’in çalışmalarından bahseden ve 26 Ocak Pazar günü Sancaktepe’de gerçekleşecek olan “Şiran köyler arası Bilgi ve Kültür Şöleni”ne herkesi davet ettiklerini söyleyen ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya, “Bizi burada konuk eden Anadolu Dernek Tv ailesine, Selahattin Tanış’a, Üzeyir Ahmetoğlu’na ve Ayhan Turan’a ŞİDEF yönetimi adına teşekkür ederim. Kurulduğumuz günden bu zamana kadar yaptığımız çalışmaları şeffaf şekilde kamuoyu ile paylaştık. İnşallah hemşerilerimizin desteğiyle çok daha iyi faaliyetlere imza atarız. Kurduğumuz her komisyon çalışmaktadır. Son olarak Eğitim Komsiyonu, 26 Ocak Pazar günü saat 13.00’da Sancaktepe Samandıra Kültür Merkezi’nde Köyler arası Bilgi ve Kültür şöleni yapacağız. Tüm dost ve hemşerilerimizi davet ediyoruz. Bu zamana kadar yaptığımız faaliyetlere destek veren hemşerilerimize ve yol arkadaşlarım yönetim kurulumuza teşekkür ederim” dedi.

Stüdyoda bulunan ŞİDEF Genel Başkan Vekili Yaser Sarı, Anadolu Yakası Başkanı İbrahim Yılmaz, Genel Başkan yardımcıları Selim Demir, Birol Boz, Selahattin Uslu, Tahsin Çelik, Zeki Kaya, Mehmet Yetim, Bahtiyar Kaya, Battal Altıntaş, Cihangir Karagöz ve Gençlik Kolları Başkanı Burhan Gül’de düşüncelerini dile getirerek çalışmalardan bahsetti.

Şiran eski ilçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Kundak'da programda yer aldı. Program edilen sohbet ve söylenen türküler ile şölen havasında Şiran programı oldu.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim