• BIST 8718.11
  • Altın 2246.456
  • Dolar 32.3338
  • Euro 35.1962
  • Gümüşhane : 2 °C
  • Trabzon : 10 °C

SERKAN KAYA, YILDIZ TV’YE KONUK OLDU

18.01.2022 12:28
SERKAN KAYA, YILDIZ TV’YE KONUK OLDU
Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Genel Başkanı Serkan Kaya, Yıldız En Tv ekranlarında Taner Özdemir’in konuğu oldu.

SERKAN KAYA, YILDIZ TV’YE KONUK OLDU

Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Genel Başkanı Serkan Kaya, Yıldız En Tv ekranlarında Taner Özdemir’in konuğu oldu.

Programda ŞİDEF’in kuruluş amacından geldiği noktaya kadar bilgi veren Kaya, “ŞİDEF olarak kurulurken Gümüşhanemizin, Şiranımızın güzelliklerini tüm dünyaya duyurmayı hedeflemiştik. Bu manada teşkilatlanmamız sürüyor. 81 ilde temsilcilerimizi atayacağız. Şu ana kadar 65 il temsilcimizi atadık. Nerede hemşehrimiz var ulaşmak, istifade etmek ve yardımcı olmak istiyoruz. Çocuklarımızdan, gençlerimize, kadınlarımzıdan, erkeklerimize dokunup katkı sağlayıcı etkinlikler yapmak istiyoruz. Tüm hemşehrilerimizi ayrımsız ŞİDEF ailesine davet ediyoruz” dedi.

“İlk Program 29 Ocak’ta”

Pandemi nedeniyle fiili programlara mecburen ara verdiklerini dile getiren ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya, “2022 yılı inşallah pandeminin tamamen bittiği sene olur. Biz bu seneyi dolu geçirmek istiyoruz. İlk olarak 29 Ocak Cumartesi günü saat 19.00’da  Kartal’da bulunan İBB Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde hemşehrimiz Prof. Dr.  Alpaslan Demir’in “Şiran tarihinden Kesitler” adlı konferansı ve ŞİDEF katkılarıyla Prof. Alpaslan Demir’in kaleme aldığı “Şiran Kazası Nikah Kayıtları (1885-1911)” kitabının tanıtımı ve imza etkinliği olacaktır. Bu güzel eser için Danışma kurulu başkanımız Yüksel Hamzaoğlu’na teşekkür ederiz. 29 Ocak’taki etkinliğimize tüm hemşehrilerimiz ve dostlarımız davetlidir” diye konuştu.

“2022 yılı dolu geçecek”

2022 yılında ertelenen tüm faaliyetleri yapmak istediklerini söyleyen ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya, “Profesyonel şekilde Şiran Sempozyumunu yapmak istiyoruz. Çocuklarımız için köyler arası bilgi yarışması, kadınlarımız için etkinlik, gençlik kurultayı, kaynaştırıcı turnuvalar, Şiran’daki okul kütüphanelerine kitap desteği, Ramazan ayında yardımlar gibi etkinliklerini yapmak istiyoruz. Buradan tüm yönetim kurulu yol arkadaşlarıma ve bizlere destek veren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaya program sonunda Taner Özdemir ve Sanatçı Baran Saltık’a Gümüşhane’de üretilen Gümüşsu yöresel ürünlerden oluşan paket hediye etti.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim