• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Gümüşhane : 13 °C
  • Trabzon : 20 °C

SERKAN KAYA: “SAMİMİYET VE İSTİŞARE KÜLTÜRÜ’NE ÖNEM VERECEĞİZ”

28.03.2023 12:18
SERKAN KAYA: “SAMİMİYET VE İSTİŞARE KÜLTÜRÜ’NE ÖNEM VERECEĞİZ”
İYİ Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Serkan Kaya; “En Büyük Projelerimiz Samimiyet ve İstişare Kültürü İle Ortaya Çıkacak” dedi.

SERKAN KAYA: “SAMİMİYET VE İSTİŞARE KÜLTÜRÜ’NE ÖNEM VERECEĞİZ”

İYİ Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Serkan Kaya; “En Büyük Projelerimiz Samimiyet ve İstişare Kültürü İle Ortaya Çıkacak” dedi.

Kent yönetiminde halkın katılımının önemine vurgu yapan Serkan Kaya  yaptığı açıklamada; ”Gümüşhane ve ilçeleriyle ilgili geliştirilecek projelerde istişare kültürünü çok önemsiyoruz. İlimiz ve ilçelerimizin ihtiyacı ve beklentilerini ölçmeden, değerlendirmeden, halkımızın taleplerini ve ihtiyaçlarını dinlemeden geliştirilecek projelerle bir yere varılamayacağını biliyoruz. Gerek kamu kurumlarımız, gerek STK'larımız başta olmak üzere Gümüşhane'nin kalkınmasına yönelik atacağımız adımlarda ilgili muhataplarımızla samimi şekilde istişareler yaparak projeler geliştireceğiz. Gümüşhane'de her ay bir ilçemizde Halk Meclisi toplantısı düzenleyeceğiz.

Gümüşhane'nin ve ilçelerimizin sorunlarını temel düzeyde biliyoruz. Ama bu bizim için yeterli değil. Göreve geldiğimiz gibi Gümüşhane merkez ve ilçelerimizde hane ziyaretleri düzenleyerek halkımızın talep ve beklentilerini, şikâyetlerini vatandaşımızdan dinleyen ve bize aktaran her ilçemizde gönüllü bir ekibimiz olacak. Biz Ankara'ya gidip oraya çakılı kalmayacağız. Bir ayağımız Gümüşhane'den hiç kopmayacak. Sürekli hemşehrilerimizle irtibat ve istişare içinde olacağız. Hemşehrilerimize gönül köprülerimiz her daim açık olacak. Çünkü Samimiyet ve istişare kültüründen uzak her hamle günü kurtarmaktan öte gitmez” dedi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim