• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 17 °C
  • Trabzon : 20 °C

ŞEHİTLER İÇİN PANKART ASTI

16.02.2021 10:41
ŞEHİTLER İÇİN PANKART ASTI
Gümüşhane’de yaşayan Musa Çelik, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen 13 vatandaş için şehrin girişindeki üst geçide pankart astı.

ŞEHİTLER İÇİN PANKART ASTI

Gümüşhane’de yaşayan Musa Çelik, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen 13 vatandaş için şehrin girişindeki üst geçide pankart astı.

Trabzon istikametinden gelen vatandaşların şehre girişinde karşılaşacakları ilk üst geçide Gümüşhaneli Gençler adına olayı kınayan ve terörü lanetleyen pankartı asan Çelik, daha önce bu tür birçok konuda yaptırdığı sosyal mesaj ve duyarlılık içeren pankartlarla biliniyor.

Terör örgütünün sözde üs bölgesi Gara'ya 10 Şubat tarihinde Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan harekat sona erdi. Harekatta 53 terörist etkisiz hale getirilirken, bir mağarada tutulan 13 asker, polis ve sivil ise hain terör örgütü tarafından şehit edildi.

Olayın ardından Gümüşhaneli Gençler adına hastane kavşağındaki üstgeçide pankart asan Çelik, pankarta "Emperyalizmin maşası terör örgütlerini destekleyen herkese lanet olsun. Asil milletimizin başı sağolsun. #KahrolsunPKK" yazdırdı.

Asil Türk milletine başsağlığı dileyen Çelik, “Milletimizin Başı sağolsun. Haince şehit edilen 13 kahraman Türk evladına Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Şehitlerimizin intikamlarını alan kahraman yiğitlerimizin PKK ve destekçilerini bitirmek için çıktıkları bu yolda Allah yar ve yardımcıları olsun. Allah ayaklarına taş değdirmesin” dedi.

Gümüşhaneli Gençler olarak bu tür konularda her zaman duyarlılık gösterdiklerini kaydeden Çelik, “Bu konular bizim kırmızı çizgimizdir. Sosyal medyadan tepkilerimizi dile getirmemiz yetmez. İnsanların bu konularda daha duyarlı olması gerekiyor. Sessiz kalıp meydanı kandilin sözcülerine bırakmamalıyız” diye konuştu.

Haber Merkezi

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim