• BIST 9679.8
  • Altın 2487.16
  • Dolar 32.433
  • Euro 34.4483
  • Gümüşhane : 2 °C
  • Trabzon : 15 °C

ŞEHİR TEK YÜREK

16.03.2018 11:55
ŞEHİR TEK YÜREK
Gümüşhanespor’da göreve başlayan Teknik Direktör Ziya Doğan ile birlikte şehir şampiyonluk için adeta tek yürek oldu

Gümüşhane protokolü, göreve yeni başlayan Ziya Doğan ve Gümüşhanesporlu futbolcularla bir araya gelerek ‘şampiyonluk yolunda yalnız değilsiniz’ mesajını verdi.

Gümüşhane Valisi Okay Memiş beraberinde Belediye Başkanı Ercan Çimen, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Gümüşhane Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bayram Nazır, İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, İl Jandarma Komutanı Albay Cezayir Danışan, Ticaret Odası Başkanı İsmail Akçay ve Gençlik ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, Gümüşhanespor tesislerine giderek göreve yeni başlayan Teknik Direktör Ziya Doğan ve Gümüşhanesporlu futbolcular ile buluştu.

Samimi bir ortamda herkesin söz aldığı ve birlik, beraberlik vurgusunun ön plana çıktığı toplantıda konuşan Gümüşhane Valisi Okay Memiş, kent olarak şampiyonluk için kenetlendiklerini ifade ederek camia olarak futbolculara inandıklarını ve güvendiklerini söyledi.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Gümüşhanespor’un Gümüşhane’nin en önemli markalarından bir tanesi olduğunu dile getiren Vali Memiş, “Her ile nasip olmayacak bir birlik ve beraberliğimiz var. Gümüşhane’nin nüfusu belki 200 bin civarında ancak dışarıda yaşayan 600 bin Gümüşhaneli var. Her biri de eğitimli, kültürlü ve çok düzgün insanlar. İşlerini doğru düzgün ve hakkıyla yapan insanları var. Gümüşhanespor’da son iki yıldır finalde kaybettiği için bu yıl yeni arkadaşların katılımı ile şampiyon olup doğrudan bir üst lige yükselmek istiyor” dedi.

Her Futbolcu Bizim İçin Değerli

Gümüşhanespor için ter döken her futbolcunun kendileri için çok kıymetli olduğunu kaydeden Vali Memiş, “Sizler bizim kardeşlerimizsiniz. Hepiniz bize emanetsiniz. Bu sebepten ötürü sizleri iyi şartlarda burada ağırlamak bizlerin görevi. Ufak tefek eksikliklerimiz olabilir ancak Gümüşhane’yi Türkiye’nin şirin ve butik şehirlerinden biri yapmak için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Eksik noktalarımızı tamamlamaya çalışıyoruz. Sema Doğan Parkımız, beş yıldızlı otelimiz ve yakında inşaatına başlayacağımız AVM ile sosyal alanlarımızı artırmaya çalışıyoruz. Bunları hem sizin hem de dışarıdan gelen insanlarımız için yapıyoruz. Bu kentin geleceği var” diye konuştu.

Süper Ligde Forma Giyecek Futbolcularımız Var

Kendisinin çocukluğunda futbolcu olabilmek için yanıp tutuştuğunu, Üniversite yıllarında ise takım kaptanlığı yaptığını anlatan Vali Memiş, “ Hepinizi futbolcu olarak takip ediyorum. Süper ligde rahatlıkla forma giyecek arkadaşlarımız var. Bu noktada iyi niyetli olmak çok önemli. İyi niyetli olduğunuz takdirde geleceğiniz de iyi olacaktır. İyi niyetle birlikte çok çalışmanız gerekiyor. Messi, Ronaldo gibi futbolcular ekstradan çalışmalar yapıyor. Şu nokta çok önemli. Herkes kendi kas kütlesini artırmalı. Türk futbolunun temel problemlerinden biri bu konu. İyi bir beslenme, protein bazlı beslenme ve kas kütlesini artıracak çalışmalar yapmak durumundasınız, yoksa sakatlıklar hayatınızdan eksik olmaz. Fiziksel gücünüze oranla sakatlanmak riskinizde azalır” şeklinde konuştu.

Ziya Hocayı Tüm Şehir İstedi

Gümüşhanespor sevdalıları olarak futbolculara inandıklarına ve güvendiklerine vurgu yapan Vali Memiş, “En çok da Ziya Hoca’ya güveniyoruz. Ziya Hocanın Gümüşhaneli olmasından dolayı her kesimden müthiş bir baskı oldu üzerimizde. Ziya Hocayı bütün şehir, tüm Gümüşhaneliler istedi. Tabi sizin de istemeniz çok önemli. Disiplinli çalışmazsanız başarılı olamazsınız. Futbol bir organizasyon işi. Ferdi bir spor değil. Futbolda entegrasyon, birlikte hareket etmek çok önemli. Hepinizin farklı sorunları olabilir. Biz her konuda sizlere yardımcı oluruz. Maddi manevi her türlü sorunu aşabilecek güçteyiz. Netice olarak iyi niyet ve performans bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Önemli Olan Elden Geleni Yapmak

Vali Memiş, elde edilen 49 puanı alanların futbolcuların kendileri olduğunu dile getirerek, “Futbol sadece futbol değil. Bu bir sektör. Disiplinli çalışıp neticeye ulaşacağız. Karşılaşma boyunca sahada siz elinizden geleni yapın neticeyi kabul ederiz. Yenebiliriz de yenilebiliriz de. Şampiyon olabiliriz de olmayabiliriz de. Önemli olan elden geleni yapmak. Hiçbir zaman mahkûm oyun oynamayalım yeter. Biraz dağınığız o kadar” açıklamasında bulundu.

Kenetleneceğiz ve Yolumuza Devam Edeceğiz

Vali Memiş, futbolcuların her türlü sorununu, düşünce yapısını ve bakış açılarını bildiklerini kaydederek şunları söyledi:

“Biz her şeyi bir kenara bırakacağız. Kenetleneceğiz ve yolumuza devam edeceğiz. Bu kenetlenmeye yeterince önem vermeyen arkadaşlarımız olursa da gereğini hocamızın yapacağını biliyoruz. Sizler için verilen emeğin karşılığını istemek bu kentin hakkıdır diye düşünüyorum. İnsicamımızı bozmayın. İnsicam; düzen ve denge demek. Hepimizin sorunları var, vali olarak benim de sorunlarım var ancak bu dengenin bozulmasına müsaade etmeyeceğiz. İyi niyetli olduğunuz takdirde her konuda yanınızdayız. Bu birlik ve beraberliği başka bir yerde bulamazsınız. Burada şahıslarda ziyade Gümüşhanespor’un kurumsal kimliği önemli. Biz dezavantajlara değil avantajlarımız bakıyoruz. Eksikliklerimize değil elimizde bulunan değerlere bakıyoruz. Sizleri izlemek büyük bir keyif.”

Geleceğe Umutla Bakıyoruz

Sezon başından beri Gümüşhanespor’a hizmet eden tüm hocalara teşekkür eden Vali Memiş, konuşmasınız şu sözlerle tamamladı:

“Kaya Başkanımız, Milletvekillerimiz, bürokratlarımız hepimiz bu işe gönül verdik, emek verdik. Emeği geçen herkese şükranlarımızı iletiyoruz. Çok sık hoca değişikliği oldu, yönetimde de değişiklik yaşandı. Bunların sebebini biliyoruz. Analizini de yapıyoruz. Hiç kimse vazgeçilmez değil. Hiçbir futbolcu, hiçbir teknik adam, vali, belediye başkanı, milletvekili vazgeçilmez değil. Kimse kendisini vazgeçilmez görmesin. Alt yapılardan gençler geliyor. Dünya çapında bir ülke hedefimiz var. Onun için moralimizi yüksek tutuyoruz. Geleceğe umutla ve ümitle bakıyoruz. Biz inanıyoruz. Ziya Hocaya, onun tecrübesine, onun disiplinine ve iş ahlakına ihtiyacımız vardı. Sizler için Ziya Hoca bir şans, bir fırsat. İnşallah hep birlikte neticeye varacağız. Hepimiz her şeyimizle sizin yanınızdayız. Elinizden geleni yapın, aldığınız sonuç nedeniyle kimse size kızmaz. Ama elinizden geleni yaptığınızı görelim.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • CHP’den Esnaf Çözüm Paketi Önerisi09 Ekim 2020 Cuma 13:00
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tüm Dünyaya Bir Kez Daha 'Dünya Beşten Büyüktür' Dedi24 Eylül 2020 Perşembe 11:31
  • Ak Parti’de Kongre Süreci Başlıyor06 Mart 2020 Cuma 10:32
  • Ağaç Yeniden Başkan18 Şubat 2020 Salı 10:53
  • HIRSIZLAR TRABZON'DA YAKALANDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:30
  • TORUL'DA KODLAMA YARIŞMASI YAPILDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:27
  • KÖY YOLUNA KAYA YUVARLANDI14 Mart 2019 Perşembe 12:00
  • AK PARTİ TORUL'DA SAHADA14 Mart 2019 Perşembe 11:59
  • ÜRETİMİ ARTIRACAK HAMLELER YAPMIYORUZ12 Mart 2019 Salı 10:41
  • CANLI GENÇLERLE BULUŞTU04 Mart 2019 Pazartesi 13:35
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim