• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Gümüşhane : 12 °C
  • Trabzon : 15 °C

“Sayın Valiyi Göreve Davet Ediyorum”

06.05.2015 10:53
“Sayın Valiyi Göreve Davet Ediyorum”
“Sayın Valiyi Göreve Davet Ediyorum”

Milliyetçi Hareket Partisi seçim sürecinde yaptıkları çalışmalarını özel bir işletmede düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı. Düzenlenen toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ali Ateş,  Milletvekili Adayı Mustafa Canlı, Canlının eşi Müzeyyen Canlı, MHP teşkilat yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

Başkan Ateş, Mustafa Canlı 30 Mart seçimlerinden sonra 1yıl süre boyuncaGümüşhane’de büyük çalışmalar yaptığını belirterek,“ Mustafa Bey bu çalışmaları toplumdan, halktan kopmadan, insanlarla iç içe halktan karşılığı olan bir vekil adayımız. Allah nasip ederse 7 Haziran’da bu yapılan çalışmaların semeresini alacağımıza Gümüşhane’de Milliyetçi Hareket Partisini birinci parti yapacağımıza cani gönülden inanıyorum. Vekil adaylarımız ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ve bu davaya gönül veren insanlarla beraber bu işi başaracağız” dedi.

Ateş, parti olarak çeşitli bölgelerde yaptıklar seçim çalışmalarında halkın teveccühü ile karşılaştıklarını ifade ederek, “Allah nasip ederse bunu 7 Haziran’da ki seçimlere yansıtırsak biraz önce söylediğim başarıyı yakalamamak elde değil inşallah o başarıyı yakalayacağız. Bundan sonra yapacağımız seçim çalışmalarının tüm siyasi partiler için söylüyorum sağlık göz ardı edilmemeli kazasız, belasız bir seçim sürecinin geçmesini istiyorum” diye konuştu.

 Seçim çalışmalarının insan odaklı bir çalışma anlayışınıntolum merkezine oturtulması gerektiğini belirten Milletvekili Adayı Canlı, bu çerçeve ile uzun yıllar yerel yönetimde görev yapmanın avantajlarını kullandığını belirtti.

“Sayın Valiyi Göreve Davet Ediyorum”

Kamuda uzun yıllar çalıştığını hatırlatan Canlı, kamu yöneticilerinin iktidar partisine yakın olmasını doğal karşılayarak günümüzde kamu kurumlarında çalışanların uygunsuz hareketleri olduğunu iddia etti.

Canlı, “ Geçen gün Kelkit’te İktidar Partisi güç gösterisi yapmak istedi ki en doğal hakları. O güç gösterisinde ilçe müdürü olan, okul müdürü olan insanlar katılıyor böyle bir şey olabilir mi?  Ben buradan Sayın Valimi göreve davet ediyorum. Resimleri de var. Sokakta bayrakların altında yapılan bir parti kongresine, parti yürüyüşüne kamu yöneticileri katılıyor. Bu günkü ne hukuk sistemi ne de kamu vicdanı buna müsait ne toplumsal yapımız buna müsait böyle bir şey olabilir mi? Bunun toplum tarafından mutlak suret ile tepki ile karşılanması gerekir diye düşünüyorum  ” dedi.

Canlı, saha çalışmalarında karşılaştığı en büyük sorunun Kamu yöneticilerinin kendileri ile görüşürse tepki göreceği anlayışı olduğunu ifade etti. Canlı, seçim çalışmalarında karalama Kampanyası’ndan çok kendi çalışmalarını seçmenler ile paylaştığını belirtti.

“Taşeronlaşma Bizim Toplumumuzun Yüz Karası”

Canlı, MHP’nin çıkarmış seçim beyannamesinin Toplumsal onarım ve huzurlu gelecek adı altında çıkardığını belirtti. Canlı, seçim beyannamesi ile ilgili bilgiler vererek, “ Taşeronlaşma bizim toplumumuzun yüz karası. Taşeronlaşma olduktan sonra o taşeronlaşmayı fırsat bilip fırsata ganimet koyup toplumun üzerinde baskı oluşturduğunuz zaman insanlar hür iradelerini ortaya koyamıyorlar. O hayat çekilmez hale geliyor. Siyasi düşüncesini ortaya koyamıyor, Türkiye ve Dünya meseleleri ile ilgili o günkü iktidarın aleyhinde bir söylem oluşturamıyor dolayısı ile suskun bir toplum yapısına doğru ilerliyoruz diye.  İşini iyi yapabilen, işini güzel yapabilen insan siyasi düşüncesini de çok net bir şekilde ortaya koyabilmenin hazzını yaşayabilmeli. Toplum ancak bu şekilde gelişebilir” diye belirtti.

“1400 TL Asgari Ücret”

Nüfusu tabana yaymak ve Anadolu’nun her kesiminde bölgesel kalkınmanın gerçekleşmesini gerektiğini belirterek MHP’nin seçim beyannamesine ki asgari ücretin 1400TL’ye çıkartılması ile ilgili, “ Necmettin Erbakan’ın hükümeti zamanında memurlara yüzde elli zam verilmişti. O günkü zamanlarda gerçekten büyük bir zamdı. Memur ve işçi büyük bir rahatlığa kavuşmuştu. O süreçte bir şekilde fazla verilen zam, ticari canlanma ile ÖTV, KDV gibi vergiler ile geri dönüyor” dedi.

“Seçmenin Milletvekili Tercihi”

Canlı, toplantıda toplumun arzuladığı milletvekili profilini katılımcılara aktardı.

Canlı; “  Ankara da bir eviniz. Teklifsiz çalacağınız bir kapı. Toplumun milletvekilinden beklentisi en kısa zamanda ulaşabilmek. Bir sıkıntıya düştüğümde beni rahatlatacak bir çözüm önerisi sunabilmeli,sayın vekil telefonlar kapatılmamalı. Herkesin istediği zaman ulaşabileceği zaman ulaşabileceği bir vekil”

“MHP Birinci Parti Olursa Şaşırmayın”

Gümüşhane’de kayıtlı olan 100 bin seçmeninin 75 bin’inin seçime katılacağını düşünen Canlı, düşük oranlarda oy alan partilerin 9 bin oyu paylaşacaklarını kalan 66 bin oyun 3’te 1’ini alan parti’nin milletvekilini meclise taşıyacağını belirtti. Canlı, seçim çalışmalarından aldığı olumlu tepkiye dayanarak, “MHPbirinci parti olursa şaşırmayın, İlk hedef 2-0 ( iki milletvekilini meclise taşımak), ikinci hedef birinci parti olarak çıkmak, son hedef 1-1, (bir milletvekilinin Ak Parti’den bir diğerinin ise MHP’den meclise taşınması)” dedi.

“Seçim Güvenliği”

Sandık güvenliği konusunda açıklamada Başkan Ateş;

“39 tane MHP sandık kurulu üyesi var. Asil ve yedek olarak görevlendirmeler yapılmıştır.Sandık görevlilerimiz teşkilatımız tarafından eğitiliyor bilinçlendiriyor. Eskisi gibi olmayacak sandıklarımıza bu dönem sahip olacağız.”

Mert ZIMBA

mustafa-canli-003.jpg

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • CHP’den Esnaf Çözüm Paketi Önerisi09 Ekim 2020 Cuma 13:00
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tüm Dünyaya Bir Kez Daha 'Dünya Beşten Büyüktür' Dedi24 Eylül 2020 Perşembe 11:31
  • Ak Parti’de Kongre Süreci Başlıyor06 Mart 2020 Cuma 10:32
  • Ağaç Yeniden Başkan18 Şubat 2020 Salı 10:53
  • HIRSIZLAR TRABZON'DA YAKALANDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:30
  • TORUL'DA KODLAMA YARIŞMASI YAPILDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:27
  • KÖY YOLUNA KAYA YUVARLANDI14 Mart 2019 Perşembe 12:00
  • AK PARTİ TORUL'DA SAHADA14 Mart 2019 Perşembe 11:59
  • ÜRETİMİ ARTIRACAK HAMLELER YAPMIYORUZ12 Mart 2019 Salı 10:41
  • CANLI GENÇLERLE BULUŞTU04 Mart 2019 Pazartesi 13:35
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim