• BIST 9142.4
  • Altın 2325.105
  • Dolar 32.3778
  • Euro 35.0091
  • Gümüşhane : 12 °C
  • Trabzon : 15 °C

ŞAHANE FABRİKA'ya ZİYARET

03.03.2015 19:32
ŞAHANE  FABRİKA'ya ZİYARET
Küsi kapsamında ŞAHANE DOĞAL ÜRÜNLER PESTİL KÖME fabrikası ziyaret edildi.

Gümüşhane Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü  Hakan TOPAÇ, Gümüşhane Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. Murat KÜÇÜK, Gümüşhane Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Yrd. Yrd. Doç. Dr. Cemalettin BALTACI ile Gümüşhane Üniversitesi akademisyenleri ve İl Müdürlüğü Bilim ve Teknoloji Şube personeli Makine Mühendisi Çağatay Çağrı ÇANKAYA, Şahane Doğal Ürünler Gıda San. Tic. Ltd. Şti’yi ziyaret etti.

Gümüşhane Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde, akademisyenler ve ilimiz sanayisinin lokomotif firmaları olan pestil ve köme üreticileri 11/02/2015 tarihinde Gümüşhane Üniversitesinde buluşmuştu. Toplantıda düşünülen ve planlanan fikirleri yerinde görmek adına Şahane Doğal Ürünler Gıda San. Tic. Ltd. Şti ye ziyarette bulunuldu.

Bakanlığın ve İl Müdürlüğünün çalışmalarına değinen TOPAÇ, Kamu-Üniversite-Sanayi işbirliğinin sağlanması adına Bakanlığın San-Tez desteği ile teknoloji tabanlı ürünlerin üretimine yönelik yatırımların desteklenmesini amaçlayan Tekno Yatırım Programı hakkında firma Genel Müdürü Sabri BUL’a bilgiler vererek, firmanın bu desteklerden faydalanması için yapılabilecek projeler konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Daha sonra İl Müdürlüğü ve akademisyenlerden oluşan heyet fabrika üretim hatlarını gezdi. Gezi esnasında Genel Müdür Sabri BUL yaşadıkları sıkıntıları ve düşündükleri fikirleri paylaşarak sektörde yapılabilecekler ile ilgili görüş alışverişi sağlandı.

Ziyaretin sonunda İl Müdürü TOPAÇ, “Amacımız gelişme ve Ar-Ge çalışmalarına önem veren sanayi kuruluşlarına akademik desteğin yanı sıra Kamu desteği sağlayarak bu gelişme sürecini hızlandırmaktır.” dedi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim