• BIST 9524.59
  • Altın 2491.675
  • Dolar 32.5148
  • Euro 34.725
  • Gümüşhane : 20 °C
  • Trabzon : 26 °C

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA PİDE, TATLI VE AYRAN İKRAM ETTİLER

23.03.2020 12:10
SAĞLIK ÇALIŞANLARINA PİDE, TATLI VE AYRAN İKRAM ETTİLER
Gümüşhane’de pastane ve lokantaların sağlık çalışanlarına yönelik anlamlı faaliyetlerinde son örnek Beylerbeyi Sofrası ve Beyzade Et Mangal ailesi oldu.

Gümüşhane’de pastane ve lokantaların sağlık çalışanlarına yönelik anlamlı faaliyetlerinde son örnek Beylerbeyi Sofrası ve Beyzade Et Mangal ailesi oldu.

Özellikle koronavirüs salgınında tüm sağlık çalışanlarının mesai mefhumu gözetmeden risk altında fedakarca görev yapmalarından dolayı ülke genelinde düzenlenen alkış kampanyası dışında Gümüşhane’de bazı pastane, lokanta ve STK’lar sağlık çalışanlarına çeşitli ikramlarda bulunuyor.

Bu kapsamda bugün akşam saatlerinde kent merkezinde faaliyet gösteren Beylerbeyi Sofrası ve Yeni Şehir Stadyumu karşısındaki Beyzade Et Mangal ailesi de Gümüşhane Devlet Hastanesinde görev yapan sağlık çalışanlarına pide, tatlı ve ayran ikram etti.

İşletme sahipleri Ahmet Araz, Ahmet Harmancı ve Ramazan Gergin kendi elleriyle götürdükleri yiyecekleri hastane görevlilerine dağıttı. 

Yaptıkları açıklamada her türlü fedakarlığı yapan sağlık çalışanlarına destek olmak ve Miraç Kandilini kutlamak için böyle bir organizasyon düzenlediklerini kaydeden Araz, Harmancı ve Gergin, “Son zamanlarda ülkemizi de etkisi altına alan covid19 virüsüne karşı gecesini gündüzüne katıp her türlü fedakarlığı yapan sağlık çalışanlarımıza destek olmak ve bu mübarek Miraç kandillerini kutlamak, mücadelelerine elimizden geldiğince katkı sunmak adına pide, tatlı ve ayran ikram etmek istedik. Bu süreç boyunca da ihtiyaç duyulan her konuda bizler elimizden geldiğince katkı sunmak ve onlara destek olmak isteriz. Emeklerinin hakki ödenmez” dedi. 

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim