• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Gümüşhane : 16 °C
  • Trabzon : 25 °C

SABRIMIZI TAŞIRAN SON DAMLA

30.12.2013 19:13
SABRIMIZI TAŞIRAN SON DAMLA
Mhp il yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden 29webtv yazarlarından Şenel Keleş, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Keleş, Sabrımızı taşıran son damla diyerek, Torul Bağımsız İl Genel Meclisi Adayı olmaya karar verdi.

Şenel Keleş'in basın bildirisi şu şekildedir;

Gümüşhane MHP il yönetim kurulu üyeliğinden istifam ile ilgili dilekçemi dağıtımlı ibaresiyle başta MHP genel mekezine, MHP Gümüşhane İl Başkanlığına ve İl Seçim Kuruluna posta yoluyla ve faksla gönderdim. İstifamızın temel konusunu iki önemli tesbite dayalı idi. Öncelik sıralamasında her siyasi organizasyon için olmasada, fikri temelde siyaset güden partilerin kendini var eden idealist yapıdan taviz vermeyecek olan lider etrafında sur olma ve doğacak kuşatmalara karşı tedbiri elden bırakmamaktı. Diğer önemli bulduğumuz ise il dahilinde var olup Torul ilçemizde yaşanan HES lobisinin sinsice elde etmek için oynayıp başardığı sonuç idi.

           Yaklaşık 20 yıllık tanışıklığımızın 15 yılı aynı paralelde ve birlikte yakın çalışma yol arkadaşlığına sahip olan MHP İl Başkanı şahsın karekterini ne yazık’ki çok geç anladığım için üzülmekteyim. Torul ilçemizde yaşanan ve Çit deresi denen grup köylerini ciddi manada rahatsız eden HES ile ilgili dayatmalara tepki gösterilmişti köylü vatandaşlar tarafından. HES lobisi diye bilinen rantcıların iktidar kıyakçılığı yetmediği ve buna ilçe iktidarını da eklemek kaydıyla bir eski MHP’li belediye başkanı vasıtasıyla destekçi kanatlar oluşturmak için ilk adım 2014 mahalli seçimlerinde onları  sıkıntıya düşürmeyecek isimler isteniyordu, başarıldı şimdilik diyelim.

            HES lobisi elbet kendine zorluk çıkaracak siyasi parti, encümen, belediye başkanı istemezler. Onlar için istememe doğrudur da, anormal olan MHP il başkanından tutalım da, o eski Torul Belediye Başkanına kadar soralım “Sizin bu lobi ile ne tür bir ilintiniz var?  HES konusu AKP iktidarında rant ağlarından biridir ve AKP dışında olanlara pay yoktur. Bu HES lobisi ile her geçen gün tarafımıza çok yeni bir kısım bilgiler ulaşıyor. Torul siyasetine son günlerde yön veren aile fonksiyonu marifetiyle denge kurması bir yana, öte yanda HES konusundaki kamuflajlı derinliği sayesinde rant kapısının bekçisi olanları da var(!)

           MHP dizayn edildi TORUL’da belediye başkanlığı adaylığı ve il genel meclisi konusunda, sıra AKP’de ve bekliyoruz HES lobisi ile malum “MAHALDEN” ismi geçen şahıs aday edilecek mi? Maşallah bu kez” bir taşta iki kuş”diyesi geliyor insanın. İsim vermemem sadece kesinleşmeyen adaylık süreciyle alakalıdır.

           MHP İl Başkanı Orhan MAZMAN içi boş açıklamalarla sadece tabanda bulunan rahatsızlıkların üzerini örtmek istemektedir. Torul için ortaya koyduğu tablo hüsran tablosudur sadece. Sayın MAZMAN akıl hocalarının kendine kazdığı kuyunun derinliğini bilmemektedir. Torul MHP HES lobisi ve HES lobisinin gizli destekçisi Eski MHP Torul belediye başkanı kontrolünde artık. Türkiye yolsuzluklar ve vurgunların dışa vurumuyla çalkalanırken AKP iktidarı sayesinde, MHP’nin tertemiz mazisini algılamak veya temsil edememek durumunda bulunan il başkanı büyük bir vebal altındadır. Temennimiz kendi isteği ile MHP’nin önünü açar, zaman geçmeden ve kötü bir sınav vermez Gümüşhane ilçeler ve il merkezi noktasında MHP.

            Gümüşhane merkez ilçe noktasında, MHP merkez ilçe  başkanı Nurgül ÖZENER hanımefendinin hummalı çalışması, yarınlarımızın güvencesi ülkü ocakları  başkanı Fatih Vakur KARA ile genç bozkurtlarının güven veren hali ve sayın Mustafa CANLI beyin takdire şayan emekleri yanında; MHP’de görev almış veya gönül eri insanlar sayesinde inanıyorum başarı gelecektir, buna inancım tamdır.

            Bunca çetrefilli uyutma faaliyetlerine karşı, dik duran ve yanlışa rıza göstermeyenlerle bir olup oynanan oyunları bozmak için ant içtik. 30 mart 2014 günü yapılacak yerel seçimlerde Torul Bağımsız İl Genel Meclisi Adayı olmaya karar verdik ve seçilmek içinde bütün gücümüzle yolumuza devam ediyoruz. Torul için bir şans olmakta var.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • CHP’den Esnaf Çözüm Paketi Önerisi09 Ekim 2020 Cuma 13:00
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tüm Dünyaya Bir Kez Daha 'Dünya Beşten Büyüktür' Dedi24 Eylül 2020 Perşembe 11:31
  • Ak Parti’de Kongre Süreci Başlıyor06 Mart 2020 Cuma 10:32
  • Ağaç Yeniden Başkan18 Şubat 2020 Salı 10:53
  • HIRSIZLAR TRABZON'DA YAKALANDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:30
  • TORUL'DA KODLAMA YARIŞMASI YAPILDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:27
  • KÖY YOLUNA KAYA YUVARLANDI14 Mart 2019 Perşembe 12:00
  • AK PARTİ TORUL'DA SAHADA14 Mart 2019 Perşembe 11:59
  • ÜRETİMİ ARTIRACAK HAMLELER YAPMIYORUZ12 Mart 2019 Salı 10:41
  • CANLI GENÇLERLE BULUŞTU04 Mart 2019 Pazartesi 13:35
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim