• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 25 °C

ÖZGÜN’DEN BİRLİK BERABERLİK VURGUSU

28.11.2023 12:16
ÖZGÜN’DEN BİRLİK BERABERLİK VURGUSU
AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Aday Adayı olarak müracaatını yapan Yusuf Özgün, kuruluşundan bu güne AK Parti il teşkilatlarında görev yapmış eski ve yeni isimlerle görüşerek yaklaşan yerel seçimler ile ilgili süreci değerlendirdi.

“Gümüşhane’yi güçlü kılacak olan birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek olacaktır”

ÖZGÜN’DEN BİRLİK BERABERLİK VURGUSU

AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Aday Adayı olarak müracaatını yapan Yusuf Özgün, kuruluşundan bu güne AK Parti il teşkilatlarında görev yapmış eski ve yeni isimlerle görüşerek yaklaşan yerel seçimler ile ilgili süreci değerlendirdi.

Aralarında milletvekilleri, il başkanları, ilçe-belde başkanları, belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları başta olmak üzere tüm teşkilat üyelerine ulaşan, Gümüşhane’de bulunanlar ile bizzat, il dışında olanlar ile de telefonla görüşen Özgün, adaylığı için destek istedi. Yapılan görüşmelerde; Gümüşhane ile ilgili projeler, yapılan ve yapılması gereken çalışmalar, AK Parti’nin yerel seçimlerden rekor bir dereceyle çıkması için izlenecek stratejiler öne çıkarken bunun için birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmenin önemine işaret edildi.

Görüşmelerde; Gümüşhanelilerin AK Partiye olan teveccühlerinin takdire şayan olduğunun altı çizilirken, son dönemde yaşanan oy düşüşlerinin ise “gönlünden çıkarmak” değil de” sevdiğine kırgın olmak” şeklinde gerçekleştiği dile getirildi. Seçmenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan muhabbetinin eksilmediğine vurgu yapılan konuşmalarda, yatırım noktasında elde edilen başarının, muhabbete karşılık vermek anlamında eksik kaldığına dikkat çekildi.

Gümüşhane’nin güçlü olabilmesinin siyasette, bürokraside, sivil toplumda, sosyal hayatta tüm paydaşların ortak bir duygu ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek mümkün olabileceği kaydedildi. İl ve ilçeler ile Gümüşhane’nin; tarımda, turizmde, eğitimde, ticarette, sportif alanlarda arzu ettiği seviyeye gelmesi için her kesimin elini taşın altına koyması gerektiği ortak görüş olarak paylaşıldı.

Yaptığı görüşmeler ile ilgili gazetecilere konuşan Özgün, “Başta milletvekillerimiz, il başkanlarımız, belediye başkanlarımız olmak üzere teşkilatlarımızda görev yapmış arkadaşlarımızla görüşmeye çalıştım. Hala da devam ediyorum. Her birinin bu şehre olan muhabbetini yakından biliyorum. Her biri gecesini gündüzüne katarak bu şehre değer kattılar, katmaya da devam ediyorlar. Bu şehir de bu şehrin her bireyi de özeldir. Gümüşhaneli kimliği bu sebeple kıymetlidir. Bu kadim şehrin ve onun özel insanlarının dününde var olduk yarınında da var olmaya devam edeceğiz. Her seçim yarınımız için yeni temellerin atıldığı günlerdir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza daha yaşanabilir bir kent bırakabilmek, onlara daha müreffeh bir hayat sunabilmek için yeni başlangıçların yapıldığı günlerdir. Tüm çabamız, tüm gayretimiz onlara yöneliktir” dedi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim