• BIST 8718.11
  • Altın 2243.646
  • Dolar 32.3307
  • Euro 35.1486
  • Gümüşhane : 3 °C
  • Trabzon : 10 °C

ÖZEL İDARE HIZ KESMİYOR

05.12.2018 11:53
ÖZEL İDARE HIZ KESMİYOR
Son 3 yılda il genelinde 836 kilometre asfalt, beton yol ve parke çalışması yapılan Gümüşhane’de, İl Özel İdaresi ekipleri kış mevsiminin başladığı günlerde dahi programda olan BSK asfalt yol çalışmalarını sürdürüyor.

Kurumun kendi bütçesi, KÖYDES ve diğer kaynaklarla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında son olarak KÖYDES projesi kapsamında Torul ilçesine bağlı Yücebelen köyüne ulaşımı sağlayan ve oldukça bozuk durumdaki Torul-Tirebolu karayolu ayrımından itibaren 650 metrelik kısımda Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt çalışmasını tamamlayan ekipler, ardından yine aynı ilçeye bağlı Yalınkavak köyünde de köy içi yolda 800 metrelik kısımda çalışmaları devam ediyor.

Kış mevsiminin ilk günlerinde gerçekleşen çalışma vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken çalışma idarenin Kale köyünde bulunan asfalt şantiyesinde üretilen asfalt, kendi personeli ve iş makineleriyle gerçekleştirildi.

Mevsim itibariyle gece-gündüz arasındaki sıcaklık farkının artması nedeniyle sathi kaplama asfalt yapılamayacağını fakat 150 derecedeki BSK asfalt dökümünde herhangi bir sakınca olmadığını kaydeden yetkililer, sezonun son asfalt çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte yıl içerisinde toplam 65 kilometre BSK asfalt yapım çalışmasını tamamlamış olacaklarını belirtti.

Öte yandan İl Özel İdaresinin kendi programları, KÖYDES ve çeşitli kaynaklarla yapılan projelerle son 3 yılda Gümüşhane köy yollarında 836 kilometre uzunluğunda sathi kaplama asfalt, BSK asfalt, beton parke ve beton yol çalışması yapıldığı, bu rakamın 693 kilometresinin sathi kaplama ve BSK asfalt olduğu öğrenildi.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim