• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Gümüşhane : 8 °C
  • Trabzon : 14 °C

Özdemir’de Dur Durak Yok

13.08.2020 11:30
Özdemir’de Dur Durak Yok
30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Torul Belediye Başkanlığına seçilen Evrem Evrim Özdemir, seçildiği ilk günden itibaren çalışmalarını hızla sürdürüyor. Başkan Özdemir, “Koltukta oturmak için değil Torullu hemşerilerime hizmet etmek için göreve talip ol

Modern ve çağdaş kentlerde altyapı sorunu olmaması gerektiğini vurgulayan Özdemir, ilçenin en önemli sorunlarından olan kanalizasyon ve yağmur suyu sistemlerini, seçildiği ilk günden başlayarak çözüme kavuşturduklarını ifade ederek, “Ana caddelerin parke ve kaldırım çalışmalarını tamamladık. Öncelik verdiğimiz sokak ve ara yollarda da hızlı bir çalışma içerisine girdik. Kurban Bayramı öncesi bir kilometrelik asfalt çalışmalarını Gümüşhane Valisi Sayın Kamuran Taşbilek ve İl Özel İdaresi’nin katkılarıyla tamamladık. Bize desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz Kamuran Taşbilek ile İl Özel İdaresi çalışanlarına ilçemiz halkı adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Özdemir, Çamlıca Mahallesi’nde asfalt çalışmalarının devam ettiğini kaydederek, “Aynı zamanda Merkez Mahallesi’nde parke ve üstyapı çalışmalarıyla beraber Tuğrulbey Mahallesi’nde de asfalt çalışmalarının ardından ızgara ve yağmur suyu gideri isale hattını yeniliyoruz. Tüm bu çalışmalarımızın yanı sıra Kurban Bayramı sonrasında da ilçemizde çalışmalarımıza planladığımız şekilde devam etmekteyiz” açıklamasında bulundu.

Göreve geldiği günden itibaren boş durmadıklarını da ifade eden Özdemir, açıklamasını şöyle tamamladı:

“Yapacak daha çok işimiz var. Amacımız ilçemizi modern ve çağdaş kent yapmaktır. Her türlü imkanlarımızı değerlendiriyoruz. Hemşerilerimizi yaşanılabilir bir kenti hayata geçirmek tek amacımızdır.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim