• BIST 9645.02
  • Altın 2410.846
  • Dolar 32.5611
  • Euro 34.7004
  • Gümüşhane : 10 °C
  • Trabzon : 15 °C

ÖĞRETMENLERE BÜTÇE EĞİTİMİ

17.06.2017 13:04
ÖĞRETMENLERE BÜTÇE EĞİTİMİ
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmenlere “Bütçemi Yönetebiliyorum” eğitimi verildi.Rehberlik Araştırma Merkezi salonunda düzenlenen seminere İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Taş, İl Milli Eğitim Şube Mü

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmenlere “Bütçemi Yönetebiliyorum” eğitimi verildi.

Rehberlik Araştırma Merkezi salonunda düzenlenen seminere İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Taş, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Seyit Tok ve öğretmenler katıldı.

Proje eğitmeni Tuğba Çakır, seminerde tasarruf, yatırım yapma, borçlanma, finansal hak ve yükümlülüklerin yerine getirilmesi gibi konularda öğretmenlere slayt eşliğinde bilgiler verdi.

Eğitim Her Yerde Önemli

İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan; 2016-2017 eğitim öğretim yılını sağlık sıhhat ile tamamladık.  Bu süreçte yönetici ve öğretmen arkadaşlarımızın çok ciddi katkıları oldu. Paydaşlarımızla işbirliği içerisinde güzel çalışmaları hep beraber gerçekleştirdik. Tüm öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğim bir şey var eğitim her yerde önemli, ancak Gümüşhane coğrafyası gibi zorlu ortamlarda hayata tutunacak farklı alternatiflerin olmadığı bir vilayette eğitimin çok daha önemli olduğunu düşünüyoruz. Geçmiş yıllarda da bu duyarlılıkla eğitim ortamlarının oluşturulduğunu eğitime bu şekilde yaklaşıldığını ve çok güzel başarıların yakalandığını görüyoruz. Güzel zemin üzerine daha farklı güzellikleri nasıl katabiliriz. Bu çıtayı nasıl yükseltebiliriz. Gayretimiz çabamız hep bu yönde oldu.

Başarılarla Dolu Bir Yıl

2016-2017 eğitim öğretim yılı her anlamda yoğunluğu barındıran bir yıl oldu. Başarılarla dolu bir yıl olarak değerlendirebiliriz. TEOG da ilk beşteyiz ve bunun mimarı sizlersiniz. Güzel başarı ve bunlar sizlerin emeği. Bu başarıyı inşallah LYS ve YGS sınavlarında da devam ederiz.

TÜBİTAK çalışmalarımızda Türkiye finallerine projelerimiz katıldı ve bu durumu duyarlılıkla sahiplenen tüm arkadaşlarıma teşekkür diyorum. Çocuklarımızı sadece akademik anlamda değil sportif ve kültürel anlamda da gündemimiz olsun istiyoruz.

Şehit Olan Öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın’ı Rahmetle Anıyorum.

Çocuklarımızı hayata hazırlarken çok boyutlu düşünmekteyiz. Biz istiyoruz ki il bütünlüğü içerisinde bu faaliyetlerimizde mutlaka bir öğrencimiz olsun. Faaliyetler aynı öğrenciler arasında dönüp dolaşmasın. Kısmi de olsa bu yoğunluğu sağladığımızı düşünüyorum.  2016-2017 eğitim öğretim yılını tamamlarken Batmanda hain terör örgütünün kurşunlarıyla şehit olan öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın’ı rahmetle anıyorum.

Öğretmenlerimiz geleceğimizin mimarları sizlerin cabası çok önemli bu noktada sizlere teşekkür ediyorum. Seminer değerlendirmeleri bir yılın değerlendirildiği önümüzdeki yılın kararların alınması gibi bir çalışma dönemi seminer sonunda herkese iyi tatiller diliyorum.” Dedi.  

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim