ÖĞRENCİLER ŞEHİTLER İÇİN MEVLİD OKUTTULAR

Gümüşhane Üniversitesinde okuyan Hataylı ve Osmaniyeliler şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okuttular.
Hataylılar Derneği öğrenci başkanı Mehmet Nuri Kaçakoğlu ve yardımcısı İlker Altınarı, Osmaniyeliler Derneği Öğrenci Başkanı Ali Karagöz’ün girişimleri sonucunda Gümüşhane Merkez Kemaliye camiinde şehidimiz J. Astsb. Kd. Çvş. Metin Kıldış ve tüm şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutuldu.
Mevlid programına öğrenciler kadar camii eşrafı da katıldı. Mevlidi Şerif’ten sonra dernek yöneticileri davetlilere ikramlar sundular.
Memleketlerinden uzak olmalarına karşın memleketlerinde yaşanan acıyı paylaşan öğrencileri kutluyor, derslerinde başarılar diliyoruz.
Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler





ÖNE ÇIKANLAR
1/20
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim