• BIST 9079.97
  • Altın 2308.099
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.0976
  • Gümüşhane : 16 °C
  • Trabzon : 12 °C

O PROJE İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

19.08.2015 13:12
O PROJE İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Gümüşhane Belediyesi tarafından ihalesi yapılan Kent Park ve Hayvan Barınağı Projesi'nin inşa çalışmaları başladı.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Çamlıca Mahallesi'nde inşa çalışmalarına başlanan Kent Park ve Hayvan Barınağı Projesi'nin bulunduğu alanı inceleyerek, yüklenici firmadan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Beraberinde Başkan Yardımcısı Kubilay Bozalan, Fen İşleri Müdürü Serkan Öztürk ve Strateji Geliştirme Müdürü Melih Çoban ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çimen, Orman ve Su İşleri Bakanlığınca Topal mevkisinde 140 dönüm arazinin Gümüşhane Belediyesi’ne tahsis edildiğini hatırlattı.
Başkan Çimen, yapılacak olan Kent Park ve Hayvan Barınağı Projesi'nin modern bir şekilde yapılacağını belirterek, "Buranın yaklaşık proje bedeli 2 milyon lira olarak belirlendi. Yapım çalışmalarına başladık. Söz konusu alanda yalnızca hayvan barınağı yapmayacağız. Belediyemize tahsis edilen 140 dönümlük arazi üzerinde bin 500 metrekarelik alana Kent Park ve Hayvan Barınağı Merkezi’ni kuracağız. Geri kalan diğer yerleri doğal yaşam alanları olarak planladık. Burada yapılacak olan barınak ile Gümüşhane'deki yardıma ve bakıma muhtaç hayvanlara sahip çıkılacak. Hayvanlar burada her mevsim barınabilecekler. Ayrıca burada oluşacak olan alanda, ağaç tahribatı yapılmayacak ve içerisinde yürüyüş parkurları, piknik alanları, seyir kulesi ve teraslamalardan oluşacak bir kent parkı da yapılacak. Burada oluşturacağımız alanlar, şehirdeki insanlarımızın nefes alacağı yerler haline gelecek” diye konuştu.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim