• BIST 9693.46
  • Altın 2495.355
  • Dolar 32.3811
  • Euro 34.6983
  • Gümüşhane : 10 °C
  • Trabzon : 14 °C

NAS VE TURGUT MAZBATASINI ALDI

15.04.2019 15:39
NAS VE TURGUT MAZBATASINI ALDI
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler genel seçimlerinde itiraz sürecinin sonlanmasının ardından Kelkit ilçesinde Aziz Nas, Kürtün ilçesine bağlı Özkürtün Beldesinde Yakup Turgut mazbatalarını alarak resmi olarak görevlerine başladı.

Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, AK Parti İlçe Başkanı Sadi Tüysüz ve yeni seçilen İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve partililerle geldiği adliyede, İlçe Seçim Müdüründen mazbatasını aldı.

Daha sonra Belediye Başkanlığı binasına geçen Nas, burada kurban kesilmesinin ardından yaptığı konuşmada “Zorlu bir çalışmaları sonucunda siz değerli kardeşlerimizin teveccühüyle 31 Mart seçimlerinden zaferler, başarıyla çıktık. Bugün itibariyle Kelkit Belediyesindeki görevimizin mevlam yapacağımız hizmetlerde, projelerde, atacağımız adımlarda her insanımıza, her kardeşimize götüreceğimiz hizmetlerde bize yardımcı olsun. İnşallah 5 yılın sonucunda düşündüğümüz, arzuladığımız projeleri hayata geçireceğiz. Bu projelerimizde bizlere destek olacak olan Belediye personelimize ve siz değerli kardeşlerimize teşekkürü şimdiden bir borç biliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Kürtün ilçesine bağlı Özkürtün Beldesi Belediye Başkanı Yakup Turgut ta Belediye Meclisi üyeleriyle birlikte mazbatasını alarak görevine başladı. Turgut sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Mazbatamızı aldık, görevimize hayırlısı ile dualarla başladık. Rabbim bizleri mahçup etmesin” dedi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim