• BIST 9720.46
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Gümüşhane : 26 °C
  • Trabzon : 20 °C

MUTLAK HEDEF 3 PUAN

04.04.2018 13:13
MUTLAK HEDEF 3 PUAN
Gümüşhanespor Teknik Direktörü Ziya Doğan, ligin 30.haftasında oynayacakları Zonguldak Kömürspor deplasmanı ile ilgili mutlak hedeflerinin 3 puan olduğunu belirterek, “Buradan da 3 puanla dönersek düşüncemiz kalan her maçı final haftasında oynamak. Şampiy

Gümüşhanespor, ligin 30.haftasında deplasmanda oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarına başladı. Niğde Belediyespor galibiyeti ile morallerin yerinde olduğu kırmızı beyazlılar, üst üste oynayacağı ikinci deplasman maçı için Bolu’da kampa girdi.

Takım Ruhu Ön Planda

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Niğde Belediyespor maçını değerlendirerek, “Oynadığımız Niğde maçı moral açısından çok çok iyi oldu. Her ne kadar istediğimiz oyunu sahaya yansıtamasak da takım ruhu, takım kişiliği ön plandaydı. Çocuklar güçleri yettiği kadar varını yokunu ortaya koyuyor. Oyun içinde bazı sıkıntılar yaşıyoruz. Fakat oyuncularım iyi niyetiyle bunları çözmeye çalışıyor ve bunda da başarılı oluyor. Her ne kadar rakibe pozisyon vermediysek bile ilk yarıda 3-0 ile içeri girmemiz gerekiyordu. Girdiğimiz pozisyonları, final paslarını iyi yapamadık. Bu da haliyle bizim oyun içinde daha rahat olamamamıza neden oldu. 1-0 tedirginlik yaratıyor. Skor olarak da daha güvenli bir durumu yakalayamadık” ifadelerini kullandı.

İkinci Yarıda Mahkum Oynadık

Niğde Belediyespor maçının ikinci yarısında rakibe mahkum oynadıklarını kaydeden Teknik Direktör Doğan, “Maçın 2. yarısında önde çıkıp basması gereken oyuncularımın fiziksel yorgunlukları da eklenince tamamen mahkum oynadık. Tabiki rakibin de 2 santrafora dönmesi 3. Orta saha gole yakın oyuncuyu santrafor sekline getirmesiyle ister istemez geride kalmak zorunda kaldık. Tabi orada tecrübeli oyuncularım var. Yani kaptığımız topta da orta saha ve defanslarını eksik yakalayabilirdik ve bunda ancak 1-2 kere muvaffak olduk. Final paslarındaki beceriksizliğimiz farkın artmasını engelledi. O arada pozisyon vermedik. Defansif anlamda iyi işler yaptık fakat işte 1-0 tehlikeli bir sonuçtu. Şunu söylemek istiyorum. Futbol takımı galipken skoru korumak için çok büyük gayret sarf ediyor. Halbuki o sırada taktik değiştirip rakibin üzerimize geldiği zaman çok iyi çıkışlar yaparak 2-3. golü bulabilirdik ve bu pozisyonları da yakaladık. Ancak gerek biraz bencillik gerekse biraz tecrübesizlik veya final paslarını iyi yapamamamız farkı engelledi. Ama ne olursa olsun çok önemli bir 3 puandı” açıklamasında bulundu.

Avantajımızı Artırmak İstiyoruz

Teknik Direktör Doğan, Zonguldak Kömürspor hazırlıklarının başladığını ve hedeflerinin 3 puan olduğunu belirterek, “Zonguldak için hazırlıklarımız başladı. Çift idman yapıyoruz. Tabi Perşembe gününden sonra idman temposunu düşüreceğiz. Yoğun çalışıyoruz ve maça yine oyuncularımın diri çıkmalarını sağlayacağız. Zonguldak’tan da inşallah 3 puanla dönersek düşüncemiz o her maçı final haftası gibi oynamak. Eğer 3 puanla dönersek mevcut avantajımızı daha da arttırmak istiyoruz. Son anlara bırakmak istemiyoruz ama futbol bu, yarının ne getireceği ve maçın oynanmadan kazanılmadığını biliyoruz. Herkes merak içinde ve biz de merak içindeyiz. İnşallah 3 puanı alır ve döneriz” dedi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim