• BIST 9079.97
  • Altın 2323.472
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9354
  • Gümüşhane : 9 °C
  • Trabzon : 16 °C

MUSA KÜÇÜK REFERANDUM ÖNCESİ SON SÖZÜ SÖYLEDİ

03.09.2021 13:01
MUSA KÜÇÜK  REFERANDUM ÖNCESİ  SON SÖZÜ SÖYLEDİ
Kürtün ilçesine bağlı Üçtaş ve Günyüzü köylerinin Gümüşhane’den ayrılıp Giresun’a bağlanma istekleri ile ilgili olarak 4 Eylül 2021 Cumartesi günü yapılacak olan halk oylaması konusunda MHP MYK Üyesi Musa Küçük gazetemize bir açıklama yaparak değerlendirm

MUSA KÜÇÜK

REFERANDUM ÖNCESİ

SON SÖZÜ SÖYLEDİ

Kürtün ilçesine bağlı Üçtaş ve Günyüzü köylerinin Gümüşhane’den ayrılıp Giresun’a bağlanma istekleri ile ilgili olarak 4 Eylül 2021 Cumartesi günü yapılacak olan halk oylaması konusunda MHP MYK Üyesi Musa Küçük gazetemize bir açıklama yaparak değerlendirmelerde bulundu.

Gümüşhaneli MHP MYK Üyesi Musa Küçük şunları söyledi:

Kürtün Günyüzü ve Üçtaş köyleri,  Oğuz’un 24 kolundan Çepni boyunun yaşadığı hem insanına hem coğrafyasına tabiri caizse aşık olduğumuz yerlerdir. Orta Asya’dan gelip Karadeniz’in İslamlaşmasında ve Türkleşmesinde en önemli unsur olan Çepniler için derler ki. "Çepni düşmanı nerde görse savaşır.” Bırakıp kaçmak, yarı yolda koymak da yoktur bu insanların yaradılışında asil bir ruha sahip cesur insanlardır.

Ortada Bir Fitne Olduğu Belli

Tanıdığımız çok iyi dostlarımız ve arkadaşlarımız var. Bölgeye en son gecen ay Ülkü Ocakları İl Başkanımız ve Kürtün Belediye Başkanımız ile gidip çocuklara kitap dağıtıp şehidimiz Taşkın Temel'in kabrini ziyaret etmiştik. Ziyaretimizde referandum olayından bahsetmediler, duyduğumda çok şaşırdım; ayrımız gayrımız mı var diye düşündüm. Ortada bir fitne olduğu belli. Bunu kökünden çözmemiz gerekiyor, sonucunda ayrılık çıkarsa onlar bizi özler, biz de onları… Böyle bir ihtimali aklımdan dahi geçirmek istemiyorum. Oynanan siyasi bir oyun, bu oyunu halkımız 4 Eylül günü sandıkta bozacaktır. Eldeki veriler, bu iki köyümüzün şu anda bizden aldıkları hizmetlerin bağlanmak istedikleri ilçenin yatırımlarından bile çok daha fazla olduğunu gösteriyor. Buna rağmen, eğer bizlerden bir talepleri var da biz karşılamıyorsak bu suç, bu günah bizdedir. Bizim köylülerimizle çözemeyeceğimiz hiç bir sorunumuz olamaz.  

Taş Yerinde Ağırdır

Kendi köylerinin menfaatleri için de Gümüşhane’de kalmaları onlar için de isabetli olacaktır. Ben de MHP MYK Üyesi olarak kendilerinin her daim yanlarındayım, taş yerinde ağırdır… Kıymetli hemşehrilerim  -vallahi de billahi de- sizleri bizden daha fazla sevemezler, elinizi vicdanınıza koyun ve muhasebenizi yapın, fitnenin büyümesine mahal vermeden bu işi bitirin. En güzel cevabı siz vereceksiniz. Sizden gelecek güzel haberi bekliyor, hürmetlerimi sunuyorum. Allah’a emanet olunuz.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim