• BIST 9524.59
  • Altın 2492.323
  • Dolar 32.5526
  • Euro 34.6859
  • Gümüşhane : 10 °C
  • Trabzon : 17 °C

MUHTARLAR “KEMALETTİN HOCA NE DERSE YAPAR”

23.01.2014 14:29
MUHTARLAR “KEMALETTİN HOCA NE DERSE YAPAR”
AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Genel Merkez AR-GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin AYDIN haftasonu gerçekleştirdiği Gümüşhane çalışmaları esnasında Yağmurdere Vadisini oluşturan köylerin muhtarları ile bir araya geldi.

Milletvekilli seçildiği günden bu yana Yağmurderenin tüm köylerini onlarca kez ziyaret eden Milletvekili AYDIN’a yoğun bir ilgi ve muhabbet gösteren muhtarlar, Sayın vekilim Sizden ne istediysek Allah razı olsun bizleri kırmadınız, bizzat köylerimize gelerek ihtiyaçlarımızı ve yatırımları yerinde inceleyerek evlerimize konuk oldunuz, ne zaman arasak telefonumuza 24 saat cevap verdiniz, Köylerimiz yıllardır alamadığı yatırımlara kavuştu Kostan dağının asfaltı Yağmurdere’ye kadar tamamlandı. Yollarımız asfalt ile köylerimiz kanlizasyon, parke, dere ıslahı ile şehir gibi oldu” dediler.

Muhtarlar ayrıca Milletvekili AYDIN’a Sayın Vekilim “Çatak-Yağmurdere yolu ve Kostan dağı ile Arzular- Yayladere arasında yol yapım çalışmaları yapılmasını istiyoruz, biz yedi yıldır gördük ki siz “Olacak işe Olur, Olmayacak işe de Olmaz Dersiniz inşallah Siz Olur derseniz Bu Yollarda diğerleri gibi Olur” dediler.

Milletvekili AYDIN’da muhtarların yüksek sevgisinden dolayı memnuniyetini ifade ederek “ inşallah yaz ayları içerisinde Arzular- Yayladere arasındaki yol yapım çalışmalarına başlanacak, Muhtarlarımız ile beraber karayolları ve Ulaştırma yetkililerden talep ettiğimiz Çatak- Yağmurdere bağlantısında yakinen takip edeceğiz inşallah,  derdimiz size hizmet etmek”  dedi

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim