• BIST 10260.64
  • Altın 2401.823
  • Dolar 32.2594
  • Euro 34.6419
  • Gümüşhane : 12 °C
  • Trabzon : 17 °C

MUHTAR ADAYI GÜL FARKINDALIK YARATIYOR

23.02.2024 12:18
MUHTAR ADAYI GÜL FARKINDALIK YARATIYOR
Gümüşhane'nin Merkez Akçakale Mahallesi'nde muhtarlık için aday olan Behçet Necati Gül, geleneksel seçim kampanyalarının dışına çıkarak, önemli bir farkındalık yaratıyor. Kendi hazırladığı gazete formatındaki broşür ile seçmenlerine ulaşan Gül, Türkiye ge

MUHTAR ADAYI GÜL FARKINDALIK YARATIYOR

Gümüşhane'nin Merkez Akçakale Mahallesi'nde muhtarlık için aday olan Behçet Necati Gül, geleneksel seçim kampanyalarının dışına çıkarak, önemli bir farkındalık yaratıyor. Kendi hazırladığı gazete formatındaki broşür ile seçmenlerine ulaşan Gül, Türkiye genelinde benzeri görülmemiş bir çalışmaya imza atıyor.

A4 boyutunda 8 sayfa olarak tasarlanan nostaljik broşürde, Akçakale Mahallesi'nin geçmişi ve geleceğine dair detaylı bilgiler yer alıyor. Muhtar adayı Behçet Necati Gül, broşürün amacının mahalle sorunlarını ve çözüm önerilerini seçmenlere kalıcı bir şekilde aktarmak olduğunu belirtiyor. Gül, bu özgün çalışmanın Türkiye'de benzersiz olduğunu vurgulayarak, mahalle sakinlerinin beklentilerini net bir şekilde ortaya koymayı amaçladıklarını ifade ediyor.

Broşürde, mahalle sakinlerinin geçmişe dair anıları, kültürel ve sosyal hayatın dinamikleri ile gelecekteki projeler detaylı bir şekilde ele alınıyor. Altyapı sorunlarından sosyal etkinliklere kadar geniş bir yelpazede çözüm önerileri sunuluyor.

Behçet Necati Gül, açıklamasında şunları dile getiriyor: "Seçilen muhtarın, bu broşürde yer alan her soruna çözüm bulması ve projeleri hayata geçirmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu broşür, seçmenlerimizin bizden beklediği hizmetleri net bir şekilde ortaya koymaktadır."

Akçakale Mahallesi sakinleri, Behçet Necati Gül'ün bu yenilikçi ve detaylı çalışmasını takdirle karşılıyor ve mahallelerinin geleceği için umutlu olduklarını ifade ediyorlar.

Behçet Necati Gül'ün öncülük ettiği bu alışılmışın dışındaki seçim kampanyası, Türkiye'de benzeri görülmemiş bir yaklaşımı temsil ediyor ve yerel demokrasinin güçlenmesine katkı sağlayarak mahalle halkının katılımını ve ilgisini artırıyor.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim