• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 15 °C

MUĞLA İL KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ'NDEN İLİMİZE ZİYARET

09.01.2014 14:41
MUĞLA İL KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ'NDEN İLİMİZE ZİYARET
Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneler Kurumu tarafından başlatılan “90 Gün Projesi” kapsamında kardeş genel sekreterliğimiz olan Muğla İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Gümüşhane’yi ziyaret etti.

 

Muğla İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.R.Murat Himoğlu, Muğla İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Dr. Zeki Gürlesin, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr.Gürsoy Doğan Gümüşhane Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Aziz Ahmet Surel’i makamında ziyaret ettiler.

Kardeş heyet tarafından gerçekleştirilen ziyaretin verimli çalışmalara vesile olacağını dile getiren Dr. Surel, “Türkiye Kamu Hastaneler Kurumu’nun öncülüğünde başlatılan ‘90 Gün Kampanyası’ çerçevesinde sağlıkta kalite ve verimliliği arttırmak amacıyla hastane birliklerinin birbirlerini ziyaret etmeleri planlandı. Bu plan doğrultusunda yapılan eşleştirme kurasında “Kardeş Birlik” olarak Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tespit edildi.” dedi.

Muğla İli Kamu Hastaneleri Birliği adına ziyarette bulunan heyet, Gümüşhane Genel Sekreterliği’ne bağlı hastaneleri gezerek fiziki koşulları yerinde gözlemledi.  Ayrıca yatırımlar ve projeler üzerinde de fikir alışverişinde bulunuldu.

Program kapsamında Gümüşhane Kamu Hastaneleri Birliği (KHB)Salonu’nda düzenlenen toplantıya Op.Dr. Aziz Ahmet Surel başkanlığında, hastane yöneticileri ve birlik personeli katıldı.

Gümüşhane KHB’nin tanıtım videosu ile başlayan toplantıda,  Gümüşhane’deki sağlık hizmetleri ile ilgili kısa bir sunum yapıldı.

Ziyaretin oldukça verimli geçtiğini dile getiren Muğla KHB Genel Sekreteri Dr.Murat Himoğlu, günümüzde iletişimin önemi yadsınamaz bir gerçektir. Bu ziyaret beyin fırtınası yapmamıza sebep oldu, ufkumuz açıldı.  İşbirliğimizi arttırırsak önemli şeyler yapacağımıza inanıyorum. Bu ziyaretlerimiz devam edecektir. En kısa sürede sizleri de ilimizde misafir etmek isteriz” şeklinde konuştu.

Muğla KHB Genel Sekreteri Dr.Murat Himoğlu, günün anlam ve önemini hatırlatması açısından Op.Dr.Aziz Ahmet Surel’e hediye takdim etti.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Op.Dr.Aziz Ahmet Surel ise bu ziyaretin Gümüşhane Kamu Hastaneleri Birliği için bir  sinerji oluşturduğunu söyledi.

Heyet, program kapsamında Vali Yardımcısı Cahit Karatepe’yi  makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Ekip daha sonra İl Sağlık Müdürü Dr. Emre Boşnak ile Halk Sağlığı Müdürü Dr. Engin Pehlivan’ı da ziyaret etti.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim