• BIST 9079.97
  • Altın 2306
  • Dolar 32.3263
  • Euro 35.1055
  • Gümüşhane : 16 °C
  • Trabzon : 12 °C

MÜDÜR DOĞAN VEDA ETTİ

27.07.2021 12:24
MÜDÜR DOĞAN VEDA ETTİ
24 Mayıs 2016 tarihinde Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan ve dün itibariyle müdürlük görevini devreden Seydi Doğan gazetemizi ziyaret ederek veda etti.

MÜDÜR DOĞAN VEDA ETTİ

24 Mayıs 2016 tarihinde Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan ve dün itibariyle müdürlük görevini devreden Seydi Doğan gazetemizi ziyaret ederek veda etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, ziyarette Gazetemiz Medya Danışmanı Hasan Pir, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Rüveyda Usta, muhabirlerimiz Abuzer Yapar ve Tuğba Şeyhoğlu ile bir süre sohbet etti.

Öte yandan; Müdür Doğan, kamuoyu ile paylaştığı veda mesajında ise şunları kaydetti:

VEFA MESAJI

“Önce selâm sonra kelâm” düsturundan hareketle Gümüşhanemizin coğrafyası gibi gönlü zengin insanlarını ve bu cümlelere gözü değen bütün kalpleri saygıyla, muhabbetle selamlıyorum.

24.05.2016-26.07.2021 tarihleri arasında beş yılı aşkın bir süredir görev yapmakta olduğum Gümüşhane İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevimden talebim ve Bakanlığımızın takdirleriyle MEB Personel Genel Müdürlüğü Koordinasyon birimine görevlendirilmiş bulunmaktayım.  Öğretmenlik, Okul Müdürlüğü, Şube Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve yaklaşık dokuz yıl da İl Milli Eğitim Müdürlüğü sıfatlarıyla eğitim camiasının bir ferdi olarak bütün uğraşlarımın evvela ilahi terazinin kefesinde, aziz milletimizin vicdanında ve çocuklarımızın kalbinde mahfuz olduğuna inanarak yerinmenin ve sevinmenin ötesinde vaktimizi ve emeğimizi tüm mesaidaşlarımla birlikte sebil etmenin huzuruna gark olduğumu ifade etmek isterim.

 Bu vesileyle Gümüşhane İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevim süresince tarihe, coğrafyaya, insana ve tabiata bir dost edasıyla yaklaşıp, zamanın ellerinden tutarak bütün gençlerimizin dimağlarını düşünceyle buluşturmak, sanatla tanış kılmak ve en önemlisi onların huzur ve mutluluğu için devletimizin bütün imkânlarının seferber edilmesine vesile olduğumuzu ümit ederim. Bu seferberlikte desteklerini esirgemeyen tüm eğitim paydaşlarımıza müteşekkirim.

Hayatımızdaki birçok şey için geçerli olan ilke “sonunun hayrolması”dır. Nasıl başladığından ziyade nasıl bittiği, nasıl karşılandığımızdan ziyade nasıl uğurlandığımızdır aslolan. Saygıyla ve sevgiyle hudutları çevrilmiş gönül coğrafyamın bütün fertlerini uğurlarken de aynı sevgi hükmünde olduklarını görmenin bahtiyarıyım.  Her şeyin bir sonunun olduğu hükmünü “Gün akşamlıdır devletlûm..” vecizesiyle bütün ilgili eşhasın dikkatlerine sunarım.

Bizden sonra bayrağı devralacak arkadaşlarımızın maarif davasını daha ileriye ve daha yükseklere taşıyacağına inanıyor, başarılar diliyorum.

Eğitim çalışmalarımızda bizden desteklerini esirgemeyen Bakanımız Sayın Ziya Selçuk başta olmak üzere, Gümüşhane Valimiz Sayın Kamuran Taşbilek’e, görev süremiz boyunca desteklerini hep yanımızda hissettiğimiz Milletvekillerimiz Sayın Hacı Osman Akgül ile Sayın Cihan Pektaş’a, Belediye Başkanımız Ercan Çimen’e, Gümüşhane Üniversitesi Rektörümüze, Vali Yardımcılarımıza, İlçe Kaymakamlarımıza, Kurum Amirlerimize, Sivil Toplum Örgütlerimize, Eğitim Sendikalarımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize, İl Milli Eğitim Yöneticilerimize, Okul Müdürlerimize, Öğretmenlerimize, Eğitim çalışanlarımıza ve değerli Basın Yayın Kuruluşlarımıza teşekkür eder şükranlarımı sunarım.

Bütün Eğitim çalışmalarının öznesi olan sevgili öğrencilerimize sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim. Farkında olarak olmayarak bilip ettiklerimden, bilmeyip ettiklerimden helâllik dilerim. Herkese -varsa- hakkım peşinen helâldir.

Dualarınızdan esirgememenizi, gönüllerinizden çıkarmamanızı dileyerek…”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim