• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Gümüşhane : 19 °C
  • Trabzon : 21 °C

MUAMMER DURAN'A YILIN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKAN ÖDÜLÜ

29.11.2013 15:00
MUAMMER DURAN'A YILIN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKAN ÖDÜLÜ
Uyguladığı projeler ve yakaladığı Yöresel başarılar ile adından sıkça söz ettiren Belediye Başkanımız Muammer Duran Bölge genelinde yaptığı başarılı hizmetlerine bir ödül daha ekledi.

Ödül töreni 29 Kasımda ulusal bazda geniş katılımlı olarak Gerçekleşen olan ödül töreni, 12 Kategoride 875 Belediyenin katıldığı okuyucu anketlerinin sonucunda belirlenen “Yılın Belediye Başkanları ödülünde “90 Belediye Başkanı ödüle layık görüldü. Bu kapsamda Büyük Şehir Belediye Başkanlıkları,81 İl Belediye Başkanlıkları, Metropol İlçe Belediye Başkanlıkları ve İlçe Belediye Başkanlıklarının Projeleri yarıştı. Kelkit Belediye Başkanlığı 5.Kategoride Projeleri yarıştı.

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl 5.si düzenlenen "Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor" anket çalışması kapsamında belirlenen Kelkit Belediye Başkanımız Muammer Duran, Çevre ve İnsan Sağlığı Kategorisinde,” Kelkit Modern Hayvan Pazarı Tesisi Projesi “kategorisinde Yılın Başarılı İl Belediye Başkanı seçildi. Kelkit Belediyemiz için övünç kaynağı olan ödül hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Muammer Duran, şunları kaydetti: Çevre sorunları hepimizin ortak sorunudur. Biz çevre yatırımlarımıza bu gözle bakıyoruz. Çevrenin korunması ve iyileştirilmesi, tabii kaynakların doğru kullanılması, çevre kirliliğinin önlenmesi, doğal bitki ve hayvan varlığının korunması gibi alanlarda sivil toplum kuruluşları ile işbirliği de yaparak sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz.

''Yılın Yerel Yöneticileri Seçiliyor'' anket çalışmasında bizleri bu ödüle layık görerek, onurlandıran herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Kelkit Belediyesi adına alacağım bu ödüle layık olma ve sorumluluğumuzu daha da kavrama noktasında çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Katılımcıların, hizmetlerimizi görerek, bizlere teveccühlerini belirtmeleri, bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Kelkit Belediye Başkanlığı olarak, bu noktada bize verilen güven duygusundan ötürü kendimizde güç ve enerji bularak, 'Hep Birlikte Daha İyiye, Daha Güzele'' sloganı ile güzel çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz'' dedi.

Kelkit Hayvan Pazarı, Bölgeye Tarım ve Hayvancılık olarak Ekonomik katkı sağlamak. Bölgenin sayılı pazarları arasına girecek bu Tesisin. Kelkit İlçemizin ve Bölgemizde ilk olma özelliği taşıyor,"Hayvancılık bölgesi olan ilçemizin günümüzün koşullarına uygun bir hayvan pazarına ihtiyacı vardı. İlçemiz için büyük önem arz eden hayvan pazarı projesini hazırlatırken hem günümüzü hem de geleceği hesap ederek en ince ayrıntıya kadar her şeyi düşünmeye çalıştık. Tüm bu çalışmaların sonucu hedefimiz bu tür projelerle ilçemizi cazibe merkezi haline getirmektir."

Kelkit Hayvan Pazarında, Tam Kapalı Alanlar, Hayvan Konaklama oteli Binası, Kafeterya Binası, İdare Binası, Büyükbaş Hayvan Padoku 500 Adet bağlı Büyükbaş Hayvan 300 Adet serbest Büyükbaş Hayvan, olmak üzere Toplam 800 büyükbaş hayvan kapasiteli

Küçükbaş Hayvan Padoku 300 Küçükbaş Hayvan kapasiteli, Güvenlik noktaları, İndirme-Bindirme Rampaları, Büyükbaş Hayvan indirme-bindirme Rampası 7 adet, Küçükbaş Hayvan indirme-bindirme rampası 4 adet, Dezenfekte Havuzları, Otopark, Yaya yolları, araç yolları, fosseptik çukuru Yeşil alanların bulunduğu hayvan pazarımız Bölgenin en modern ve en büyük pazarı olacak.

 Belediye Başkanımız Muammer Duran,“Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Okuyucuları’na teveccühlerinden ve bu nazik ödülden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu ödülü bizlerden bugüne dek desteğini esirgemeyen Belediyemizin Meclis Üyelerine Belediyemiz idarecilerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum."dedi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • CHP’den Esnaf Çözüm Paketi Önerisi09 Ekim 2020 Cuma 13:00
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tüm Dünyaya Bir Kez Daha 'Dünya Beşten Büyüktür' Dedi24 Eylül 2020 Perşembe 11:31
  • Ak Parti’de Kongre Süreci Başlıyor06 Mart 2020 Cuma 10:32
  • Ağaç Yeniden Başkan18 Şubat 2020 Salı 10:53
  • HIRSIZLAR TRABZON'DA YAKALANDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:30
  • TORUL'DA KODLAMA YARIŞMASI YAPILDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:27
  • KÖY YOLUNA KAYA YUVARLANDI14 Mart 2019 Perşembe 12:00
  • AK PARTİ TORUL'DA SAHADA14 Mart 2019 Perşembe 11:59
  • ÜRETİMİ ARTIRACAK HAMLELER YAPMIYORUZ12 Mart 2019 Salı 10:41
  • CANLI GENÇLERLE BULUŞTU04 Mart 2019 Pazartesi 13:35
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim