• BIST 9548.09
  • Altın 2501.797
  • Dolar 32.4872
  • Euro 34.5381
  • Gümüşhane : 12 °C
  • Trabzon : 20 °C

Mina Şeker Coşkuyla Açıldı

26.03.2015 15:20
Mina Şeker Coşkuyla Açıldı
Kemaliye Camii karşısında yapılan törenle Mina Şeker hediyelik iş yeri bugün saat 13.00 da açılışı yapıldı.

Davetliler olarak bazı siyasi parti başkanları, bazı milletvekili aday adayları, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.Bütün ürünlerini kendi imalatları olduğunu belirten Eda Akagün Çubukçu, Bebek şekeri, nikah şekeri, kapı süsleri, mevlit şekeri, kınalar, kınada giyilecek kıyafetler gibi çeşitli alanlarda hizmet vermektedir.

Gümüşhane’de farklı bir şeyler yapmaya çalıştığını söyleyen Çubukçu, konuklarına teşekkür etti. İsmail Akçay açılışın konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Gümüşhane’de benim düşündüğüm bir ilk olan iş yerini açmasıyla vesile olarak bura da hep birlikte bir araya gelişmiş bulunuyoruz. Her zaman söylediğim bir şey var “Esas olan iş yeri açmak değil, o iş yerinin devam ettirilmesidir.” Bütün ihtiyaçlarımız il dışında arama alışkanlığımızdan vazgeçerek burada yeni açılan iş yerleriyle ihtiyaçlarımızı karşılamalıyız. Burada yaşayan Gümüşhaneliler olarak önce birbirimize sahip çıkmamız lazım, bunun yolu da yürekten, gönülden, maddi ve manevi olarak bu tarz açılan iş yerlerini desteklememiz gerekiyor” ifadelerine yer vererek konuşmasını sonlandırdı.

Dualarla açılışı gerçekleştirilen Mina Şeker, kurdelenin kesilmesinin ardından iş yerindeki ürünleri inceleyen vatandaşlar Çubukçu ile hatıra fotoğrafı çekilerek, tebrik ve hayırlı olması dileklerini ilettiler.

Ramazan YETİM

mina-3.jpgmina-2.jpg

mina-4.jpgmina1.jpg

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim