• BIST 9530.47
  • Altın 2479.433
  • Dolar 32.4833
  • Euro 34.8263
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 30 °C

MİLLETVEKİLİ AYDIN'DAN MİLLİ İRADE PLATFORMUNA TEŞEKKÜR

24.12.2013 13:09
MİLLETVEKİLİ AYDIN'DAN MİLLİ İRADE PLATFORMUNA TEŞEKKÜR
AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Genel Merkez AR-GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin AYDIN, “Milli İrade Platformunu” oluşturan Sivil Toplum Örgütlerine ve yöneticilerine milletin sesine tercüman olduklarından dolayı teşekkür etti.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Genel Merkez AR-GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin AYDIN Yeni, Büyüyen ve Gelişen Türkiye’nin önüne set çekmeye çalışan gizli örgütlere “Dur! İrade, Yetki,Karar Milletindir” diyerek bir araya gelip “Milli İrade Platformunu” oluşturan Sivil Toplum Örgütlerine ve yöneticilerine milletin sesine tercüman olduklarından dolayı teşekkür etti.

Milletvekili AYDIN “AK Parti 11 yıllık İktidarı döneminde Millete her alanda huzur ve güven tahsis etmiştir. Türkiye batık bankalar denizi olmaktan kurtulmuştur. AK Parti “ Yolsuzluk, Yoksulluk ve Yasakları bertaraf etmek üzere her geçen gün birbirinden anlamlı icraatları hayata geçirmiştir. AK Parti’nin rotasını sadece Milletinin iradesi çizmektedir ve Milli İradeden başka hiçbir güç AK Parti iktidarlarına  dün olduğu gibi bugün ve yarın da istikamet  çizemeyecektir.

IMF’ye 23,5 Milyar dolar borçla Koalisyon hükümetinden devir aldığımız hükümetimiz bugün IMF’ye 5 Milyar dolar borç verir noktaya gelmiştir.  AK hükümetlerin göreve geldiğinde Merkez Bankasının rezervinde 27,5 Milyar dolar varken bugün bu rakam 136 Milyar dolara yükseltilmiştir. AK Parti iktidara geldiğinde 230 Milyar dolar olan gelir yani 79 yılda 230 Milyar dolar olabilmiş milli gelir on yıllık istikrar ve güven politikaları sonucunda  üç kat artarak 800 milyar dolara yükseltilmiştir.  2013 yılının ilk 9 ayında yüzde 4 lük büyüme ile Türkiye Dünyada ilk beş ekonomi arasına girmiştir. Yolsuzlukların olduğu bir iktidarda bunları yapmak mümkün müdür?  Bu operasyon “ Türkiye Büyürse Biz Kaybederiz Diyenlerin Operasyonudur”. Elbette Yolsuzlukla mücadele ederek Türkiye’yi her geçen gün büyüten AK Parti iktidarları yetimin hakkına göz koyan varsa ve her kimse gözünün yaşına bakılmaması için Devletin gereğini yapmasını arzulamaktadır.

Yeni Büyük Türkiye’den rahatsız olanlar Türkiye’nin her geçen gün büyümesinden “Söz Sahibi” olmasından rahatsız olmuştur. Çünkü AK yıllarda Milletin sermayesi, alın teri belli bir odağa değil, yine millet için seferber edilmiştir.  Saygıdeğer Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Bölgesinde ve Dünya’da lider ülke konuma yükselen örnek alan değil, örnek olan Ülke konumunda bulunan ülkemizde AK Parti iktidarımızı hiçbir güç milletin refahı ve mutluluğu için çalışmaktan alıkoyamaz.

Ülkemizin büyümesine pranga vurma girişimlerine ve İsrail Mavi Marmara Telin Mitinginde, Gezi Parkı Olaylarında, Başbakanımızın “One Minute” çıkışında olduğu gibi  her defansında daha yüksek sesle sağduyu ile milletin yanında yer almış  olan ve Sivil Anayasa çalışmalarında  Dün olduğu gibi bugünde Milli İradeyi ön planda tutan açıklamaları ile kirli güçlerin  amaçlarına ulaşamayacaklarına ifade eden Gümüşhane’nin güzide STK’larından oluşan Milli İrade Platformunun sağduyulu, millete tercüman olan açıklamalarını takdir ile karşıladığımın bilinmesini isterim.

 

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim