• BIST 9524.59
  • Altın 2492.167
  • Dolar 32.5463
  • Euro 34.7257
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 24 °C

MİLLETVEKİLİ AYDIN “ASIL MUTLULUK GÖZLERDEKİ TEBESSÜME SEBEP OLMAKTIR”

17.12.2013 11:16
MİLLETVEKİLİ AYDIN “ASIL MUTLULUK GÖZLERDEKİ TEBESSÜME SEBEP OLMAKTIR”
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın Gümüşhane'nin her yerinde tüm hemşehrilerinin mutluluğu için çalışmaya devam ediyor.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Genel Merkez AR-GE Başkan yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin AYDIN Gümüşhane’nin her yerinde tüm hemşehrilerinin refahı ve mutluluğu için çalışmaya ve mağduriyetleri gidermeye devam ediyor.

YAŞLI NİNE YENİ EVİNE KAVUŞTU.

Milletvekili AYDIN geçtiğimiz günlerde Tersun yolu incelemelerinden  dönerken Kocadal köyünde zor şartlar altında neredeyse yıkılacak bir evin içerisinde yaşayan. Çaresizlikle mücadele eden yaşlı teyzeyi yaşadığı yerde görmüş ve anında olaya müdahil olarak yeni bir ev yapımı için girişimleri başlatmıştı.

Milletvekili AYDIN’ın yaptığı görüşmelerin ve girişimlerin ardından teyze sıcak yeni evine kavuştu, karda kışta verdiği yaşam mücadelesinin yerini tebessüm ve duaya bıraktı. Kendisi için imal edilen ev altyapı çalışmaları tamamlanarak yerine teslim edildi.

Milletvekili AYDIN konu ile ilgili yaptığı açıklamada kadirşinaz memleketimizde zor doğa ve coğrafya şartlarında nerede bir anne üşüse, nerede bir yavrumuz üşüse biz kendimizi ayazda hissederiz. Ekmeği bölüşmek yemekten daha lzzetlidir düşüncesi ile Annemizin elleri gibi  gönlünü de ısıtabildiysek ne mutlu bize. Gerçek mutluluk hemşehrimizin gözlerindeki tebessüme sebep olmaktır. Bacası, çatısı olmaya derme çatma evden modern konfora kavuşan teyzemize yeni evi hayırlı olsun. Prefabrik evin annemizin hizmetine sunulmasında destek olan Kamu idaresine, AKTAŞ Prefabrike ve hayırseverlerimize teşekkür ederim” dedi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim