• BIST 9524.59
  • Altın 2506.267
  • Dolar 32.5562
  • Euro 34.2586
  • Gümüşhane : 8 °C
  • Trabzon : 16 °C

MHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARININ ANKARA ÇIKARMASI

15.02.2021 11:10
MHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARININ ANKARA ÇIKARMASI
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Gümüşhane İl Teşkilatı, partili ilçe ve belde belediye başkanları ile birlikte Ankara’yı ziyaret ederek önemli bir organizasyona imza attı.

MHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARININ ANKARA ÇIKARMASI

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Gümüşhane  İl Teşkilatı, partili ilçe ve belde belediye başkanları ile birlikte Ankara’yı ziyaret ederek önemli bir organizasyona imza attı.

MHP Gümüşhane İl Teşkilatınca organize edilen Ankara gezisine MHP MYK üyesi Akın Üstün, İl Başkanı Nadim Aydın,  Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel, Torul Belediye başkanı Evren Evrim Özdemir,  Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen, Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler, Yeşilbük Belediye Başkanı Sezai Doğan, Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut Ankara’da çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundular.

MHP heyeti, gezi ve ziyaretler kapsamında MHP Genel Merkezi yetkililerini, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u, Adalet Bakan Yardımcısı Yakup Moğol’u, İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük’ü,  Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin’i, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ı,  Karayolları Genel Müdürlüğü ve,  Orman Genel Müdürlüğü yetkililerini ve daha birçok kurum ve kuruluşu ziyaret ederek yapmış oldukları projeleri paylaşıp destek istediler.

Ziyaretlerinin olumlu geçtiğini ve yetkililerden gerekli ilgi ve desteği gördüklerini belirten MHP heyeti, Ankara ziyaretinde sağlık sorunları nedeniyle Ankara’da tedavi gören Söğütlü Belediye Başkanı Salim Koç’u  da ziyaret ettiler.

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan MHP MYK üyesi Akın Üstün, ziyaretlerin  çok verimli geçtiğini belirterek ellerinin boş dönmediğini ve projelerine imkanlar ölçüsünde destek aldıklarını söyledi.

Elleri boş dönmeyen belediye başkanlarının kendi bölgelerine hizmet götürmek adına vermiş oldukları mücadelenin MHP genel merkezi tarafından desteklenmesi ile elleri güçlü bir şekilde yollarına devam ettiklerini kaydeden Üstün, “Büyük müjdeler ile ilimize dönen belediye başkanların yüzlerinin gülmesi bizleri mutlu ediyor. Zor dönemden geçen ülkemizde yetkili Belediyelerimizin kendi imkanlarını en verimli şekilde kullanarak, israfın önünü keserek,  kıt imkanlar ile maksimum verimin yakalanması için gece gündüz demeden, zaman mefhumu gözetmeden halkımızın huzuru ve en iyi hizmeti almaları için çalışmaya devam edeceğiz. Gün hizmet üretme günüdür. Yeni projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim