• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Gümüşhane : 9 °C
  • Trabzon : 14 °C

MHP'DEN VARAN HAMLESİ

14.11.2018 16:27
MHP'DEN VARAN HAMLESİ
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP), 31 Mart 2019’da yapılacak Yerel Seçimlerde Gümüşhane Belediye Başkan Adaylığı için AK Parti 22.Dönem Gümüşhane Milletvekili Sabri Varan’a teklifte bulundu. Varan, tekliften duyduğu memnuniyeti dile getirerek henüz bir kara

Yerel Seçimlerin yaklaşmasıyla Gümüşhane’de siyaset arenası iyice ısınmaya başladı. Gümüşhane Belediye Başkanlığı için çeşitli isimlerin şehrin gündeminde yer alması, siyasi partilerin ise toplumun sesine kulak vermeye çalışmasıyla kamuoyuna bazı isimler bomba gibi düştü.

 MHP Sürpriz Yapabilir

27.Dönem Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinden Gümüşhane’de hızlı bir yükseliş yaşayan MHP, bu yükselişi 31 Mart Yerel Seçimlerinde de devam ettirmek istiyor. Son zamanlarda kamuoyunda sürpriz isimlerle görüşmeler yaptığı bilinen MHP, Gümüşhane merkez ve ilçelerinde bu isimlerin bazılarına resmi teklifte bulundu.

MHP, Adayın Toplumdaki Karşılığına Önem Veriyor

MHP, teklifte bulunduğu isimlerde toplumun beklentisini karşılayacak adaylarla yola çıkmaya hazırlanıyor. Partiye katkı sağlayacak ve oylarını artıracak adaylarla yola çıkmaya hazırlanan MHP, teklifte bulunduğu isimlerin geçmiş dönemlerdeki partisinden çok toplumdaki karşılığını göz önünde bulunduruyor. MHP, belirleyeceği adayın etrafında kenetlenerek Gümüşhane’de AK Parti’ye kaptırdığı 15 yıllık belediye yönetimine tekrar kavuşmak istiyor. 

Karar Aşamasındayım

MHP, Gümüşhane’de yaptığı araştırmaların ardından MHP Genel Merkezinin de bilgisi dahilinde 22.Dönem Gümüşhane Milletvekili Sabri Varan’a Gümüşhane Belediye Başkan Adaylığı için teklif götürdü. Konuyla ilgili gazetemizin sorularını yanıtlayan Sabri Varan, MHP’den teklifin geldiğini doğrulayarak “Henüz ‘Evet’ ya da ‘Hayır’ demedim, karar aşamasındayım” dedi.

Tekliften Onur Duydum

MHP’den gelen teklif ile onur duyduğunu kaydeden Varan, “Böyle bir teklifin MHP’nin Genel Merkez MYK’dan şahsıma gelmesi ve MHP il teşkilatının teklifi olumlu karşılamasından dolayı MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli başta olmak üzere tüm yönetim ve il teşkilatına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim