• BIST 9524.59
  • Altın 2506.046
  • Dolar 32.5831
  • Euro 34.6924
  • Gümüşhane : 8 °C
  • Trabzon : 15 °C

MHP'DEN TÜRKİYE KAMU-SEN ZİYARETİ

16.05.2018 11:54
MHP'DEN TÜRKİYE KAMU-SEN ZİYARETİ
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanı ve beraberindeki 5 aday adayı Türkiye Kamu-Sen Gümüşhane İl Başkanlığını ziyaret etti.

MHP heyeti Türkiye Kamu-Sen’i ziyaret ederek güncel meseleler üzerine fikir alışverişinde bulundular. 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimler hakkında karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantı sonrasında gazetemize açıklamalarda bulunan Kamu- Sen Gümüşhane İl Başkanı Mustafa Fevzi Akçay, “Türkiye 24 Haziran’da ilk defa farklı bir seçime gidiyor. Cumhurbaşkanının başkan olarak değiştirileceği ve milletvekillerinin seçileceği bir seçime gidiyoruz. Biz bu noktada Kamu-sen olarak Milliyetçi Hareket Partisi’nde bu yarışın içinde olan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Tebrik ediyoruz. Şu an ki aday adayları içerisinde kim aday adayı olursa olsun Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı olacaktır. Bu yarış içerisinde belki vatandaşın desteği ile bir arkadaşımız meclise gidecektir. Öyle ümit ediyoruz” şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın ise açıklamasında, “ Milliyetçi Hareket Partisi bir seçime girecek. Gönül ister ki birlikte bir seçim yaşayalım. Kamu-Sen ve ona bağlı sendikaların desteğini hep gördük. Bundan dolayı onları hep önemsedik ve önemsemeye devam edeceğiz. Birlikteliğimiz hep devam edecektir” dedi.

Aday adaylarının seçim süreci ve değerlendirmeleri üzerine yaptıkları konuşlardan sonra program sonlandı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim