• BIST 9548.09
  • Altın 2495.504
  • Dolar 32.4973
  • Euro 34.5457
  • Gümüşhane : 12 °C
  • Trabzon : 19 °C

MHP YOL HARİTASINI ÇİZECEK

09.02.2018 08:33
MHP YOL HARİTASINI ÇİZECEK
MHP Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın, yaptığı açıklamada 9-11 Şubat 2018 tarihleri arasında MHP’nin düzenleyeceği istişare kampında ittifak ile ilgili devlet derslerini alacaklarını Gümüşhane’de bir yol haritası çizerek çalışmalara başlayacaklarını söyled

MHP Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın, yaptığı açıklamada, “Bu yolda birlikte yürüdüğümüz siyasi parti ile aramızı açmaya ve bozmaya çalışanlara meydanı teslim etmeyeceğiz” diyerek, MHP tarafından düzenlenecek kamptan sonra yol haritasını çizeceklerini söyledi.

 

İl Başkanı Aydın, kamu kurumlarında siyasi görüşünden dolayı baskı görenlerin olduğunu belirttiği yazılı açıklamasının ardından yeni bir açıklama daha yaparak, hiçbir kurumla meselelerinin olmadığın söyledi.

 

Aydın, açıklamasında, “Kamptan sonra bütün kurumları ziyaret edeceğiz, herkesle fikir alışverişi yapacağız, kurumlardaki kardeşlerimizin dertlerini dinleyeceğiz ve onların sıkıntıları varsa çözmeye çalışacağız. Bizim hiçbir kurumla hiçbir meselemiz yoktur. Yaptığımız açıklamalarda kurumlardan bahsediyorsak sakın ola yanlış anlaşılmasın sıkıntılı kurum bellidir. Bende kurumun içinde çalışıyorum bana gösterilen ilgi ve alakadan dolayı tüm kurum çalışanlarına, müdürlerine teşekkür ediyorum. Ayrıyeten ilimizdeki tüm kurumlarında çalışan işçi, memur, müdür hepsine ilimizi iyiliği, gelişmesi için yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı başta kurum amirler olmak üzere hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Aydın yazılı açıklamasında MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin her daim yanlarında olduklarını kaydederek açıklamasına şöyle devam etti:

 

“Allah sizi başımızdan eksik etmesin bilge liderim. Bu ne zeka bu ne öngörüş Türk Milleti sizi hayranlıkla takip ediyor. Ve size olan güven ve sevgi her geçen gün biraz daha artıyor. Hatta kartopu gibi büyüdükçe büyüyor. Sizi anlayanlar veya anlamak isteyenler anında anlıyor, anlamak istemeyenlerin uykuları kaçıyor. Kaçsın sayın genel başkanım, siz açıklamalarınıza devam edin. Bize emir verdiniz referandumda 'evet' e çalışacak ve ‘evet’ vereceksiniz diye, sizi sevmeyen ve anlamak istemeyenlerin uykularını kaçırdınız varsın kaçsın. Referandumda ‘evet’ çıktı sayenizde seçimi kazandık. Ak Partili vekillerle ve yöneticilerle horon oynadık laf ettiler, etsinler sayın genel başkanım. Basın açıklamasında 2019'da aday çıkarmayıp Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğiz dediniz emrin baş üstüne dedik. Binlerinin iştahı kaçtı, kaçsın genel başkanım. Milli İttifak dediniz biz kabul dedik. Sizi anlamayanların nevri döndü bu da nerden çıktı dediler akılları ermedi. Devam genel başkanım. İttifak çalışmaları başladı hıdırgen oldular olsunlar genel başkanım. Daha önce ‘Barzani itine referandum yaptırmam yapılırsa da gayrimeşru sayarım orayı onun başına yıkarım bunun için beş bin Bozkurtum hazır’ dedin, beş bilinmeyenli denklem gibi çözmeye çalıştılar, çözemediler.

Sonucu görünce anlamak zorunda kaldılar. ‘Afrin bir hilal şeklinde çevrilmeli’ dediniz hilal nedir diye kafa yordular, yorsunlar genel başkanım. Turan dedin; dünyada kaç tane turan ismi var diye günlerce çalıştılar, çalışsınlar genel başkanım. Kızıl elma dedin, buda ne ola deyip öğrenmek için google'yi kilitlediler. Manavlara hücum ettiler, etsinler genel başkanım. Bozkurt işaretini, Türk İslam mührünü dünyaya vurmak olduğunu söylediniz bu işareti; Bozkurt'u çözme yarışına girdiler. Uğraşsınlar genel başkanım, beş bin Bozkurt uykularını kaçırmıştı, sayıyı yüz bine çıkardın ne yapacaklarını şaşırdılar, şaşırsınlar genel başkanım. Tıpkı Oğuzhan, Kürşat, Metehan, Fatih, Yavuz, Alparslan gibi bende bu Bozkurt ordusunun başına geçer gerekirse bu Vatan için Şehadet şerbetini seve seve içerim dediniz ya; Ha işte anlayanlar anladı da, anlamayanların anlamaları için zamanda sıkıntı yok ama şimdiden çalışmalar başladı, varsın uğraşsınlar genel başkanım. Siz ders vermeye devam edin biz sizin derslerinizi can kulağıyla dinleyip bir dinlememizde anlıyoruz. Hani siz dediniz ya benim derdim Devlet, bizim de derdimiz Vatan, Millet, Devlet.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • CHP’den Esnaf Çözüm Paketi Önerisi09 Ekim 2020 Cuma 13:00
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tüm Dünyaya Bir Kez Daha 'Dünya Beşten Büyüktür' Dedi24 Eylül 2020 Perşembe 11:31
  • Ak Parti’de Kongre Süreci Başlıyor06 Mart 2020 Cuma 10:32
  • Ağaç Yeniden Başkan18 Şubat 2020 Salı 10:53
  • HIRSIZLAR TRABZON'DA YAKALANDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:30
  • TORUL'DA KODLAMA YARIŞMASI YAPILDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:27
  • KÖY YOLUNA KAYA YUVARLANDI14 Mart 2019 Perşembe 12:00
  • AK PARTİ TORUL'DA SAHADA14 Mart 2019 Perşembe 11:59
  • ÜRETİMİ ARTIRACAK HAMLELER YAPMIYORUZ12 Mart 2019 Salı 10:41
  • CANLI GENÇLERLE BULUŞTU04 Mart 2019 Pazartesi 13:35
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim