• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Gümüşhane : 8 °C
  • Trabzon : 14 °C

MHP SEÇİME HAZIR

24.12.2018 12:57
MHP SEÇİME HAZIR
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Gümüşhane İl Teşkilatı düzenlediği basın toplantısı ile birlikte seçime hazır olduklarının ve Gümüşhane’de belediyeleri MHP ile buluşturacaklarının mesajını verdi.

Gümüş Otel’de yapılan organizasyona MHP Gümüşhane il ve merkez ilçe teşkilatı, sendika temsilcileri, Ülkü Ocakları yöneticileri, kadın kolları başkanlığı, MHP Merkez Yürütme Kurulu üyeleri Musa Küçük ve Akın Üstün ile birlikte çok sayıda basın mensubu katıldı.

Dokunamadığın Kimse Oy Vermez

Açılış konuşmasını yapan MHP Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın, “Dokunmadığın hiç kimseden oy isteme gibi bir lüksün yok. Burada ev ev esnaf esnaf her yeri gezip derdimizi ifade edeceğiz. Halkımızla buluşup seçime kadar olan zamanı değerlendireceğiz. Gümüşhane’nin bütün ilçe ve beldelerinde göreceğiz ki Sabri Bey’in merkezden olan adaylığı her yeri etkileyecektir. Bir önceki seçimde çok az oylarla kaybetmiştik. Bunları telafi edip alacağız inşallah. Milliyetçi Hareket Partisi iktidar ortağıdır. Bu saatten sonra hiçbir arkadaşımız kimse tehdit edemez. Rahmetli Ali Metin Tokdemir ağabeyin kabri başından bugün itibari ile seçim çalışmalarımıza başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Rehavet Bizi Bitirir

Türkiye’deki en iyi teşkilat yapısına sahip olduğunu söyleyen ve Türk tarihini en iyi bilen bireylerden oluştuğunu söyleyen Merkez Ürütme Kurulu Üyesi Akın Üstün, Türk tarihinin mücadeleler ile dolu olduğunu dile getirdi.

31 Mart 2019 da yapılacak olan yerel seçimlere kadar geçecek sürede rehavete düşmemek gerektiğini ifade eden Üstün konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Eğer rehavete düşersek 31 Mart akşamı hüsran yaşayacağımıza herkes hazır olsun. O gün o hüsranı yaşamamak için ‘banane ben olmasam da olur’ gibi davranışlardan uzak durmak zorundayız.  Çok tecrübeli bir Belediye Başkan adayımız var çok tecrübeli bir yönetimimiz var fakat bunların tecrübesini hayata geçirebilmesi için doğru ve zamanında bilgi akışını sağlaması gerekir. Biz burada ev ev birey birey kimseye dokunmazsak başarı sağlayamayız. Herkes kendisine sorumluluk yükler ve hareket ederse bu seçimi bizim elimizden kimse alamaz” şeklinde konuştu.

Belediye Bizim Vatan Borcumuzdur

Seçim süreci boyunca dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Üstün, doğru bilgi akışının çok kritik olduğuna dikkat çekerek, yanlış bilgiden uzak durulması gerektiği vurguladı.

 Parti mensuplarından gerçekçi olmaları ve bu hususta hareket etmeleri gerektiğini isteyen Üstün, “Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur ittifakının ortağıdır. Ancak karşımızda devletin tüm imkânlarını kullanan bir rakibimiz var. Bunu göz ardı etmeyeceğiz. Onlar bir çalışıyorsa biz on çalışmalıyız. Bizim amacımız 31 Mart tarihinde yapılacak seçimlerde Gümüşhane Belediyesini Milliyetçi Hareket Partisine kazandırmaktır. Bu bizim vatan borcumuzdur. Seçimi kaybedersek sadece Sabri Varan başarısız olmayacak Milliyetçi Hareket Partisi ’de başarısız olacaktır” dedi.

Fitneye Mahal Vermeyeceğiz

Sözlerine Rahmetli Alparslan Türkeş’in ‘çözüm üretmeyen her eleştiri fitneye sebebiyet verir’ sözü ile başlayan MYK üyesi Musa Küçük teşkilatlardan çözüm üretmeleri hususunda ricacı oldu. Zamanın çözüm üretme zamanı olduğunu söyleyen Küçük, “ Bu teşkilat bu yükü taşıyacak. Biz kimsenin ülkücülüğünü ya da Türk Milliyetçiliğini ölçecek hakka sahip değiliz. Ama biz burada Gümüşhane de başarılı olmak için saha taraması yaptık. Gümüşhane’nin ortak fikri olarak ortaya bir isim çıktı. Bu ismi genel başkanımızla paylaştık. Genel başkanımız müsaade etti görüştük. Sabri bey Genel Başkanımızın bu süreçte yüklendiği misyon ve Gümüşhane aşk ile bu teklifimize varım dedi. Bizim teşkilat olarak üzerimize düşen teşkilatçılık vazifemizi yerine getirmektir. Kale gibi sapasağlam adayımızın arkasında duracağız. Çalışacağız ve başaracağız” sözleriyle adaylarının destekçisi olduğunu dile getirdi.

Aşk İle Yola Çıkıyoruz

“Gümüşhane’nin her karış toprağında hayallerimiz var, hayal kırıklıklarımız var, yaptıklarımız var yapacak olduklarımız var” diyen Gümüşhane Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Sabri Varan, şöyle konuştu: “Her işin başı besmeledir. Dün besmele çekerek başladık. İnşallah 31 Mart akşamı da birileri için Fatiha’yı hep beraber okuruz. Bizim geleneğimiz şımarmak, böbürlenmek, gurur yapmak gibi bir geleneğimiz yok. Aşk ile yola çıkıyoruz. Neler yapmalıyız neler yapmamız gerekiyor bunlarla uğraşacağız. Eksiklerimizi tamamlayıp yolumuzu yürüyeceğiz.”

Çocuklarımıza Destan Olacağız

Çok büyük bir avantaja sahip olduklarını kaydeden Varan, “Beş sene öncesine nazaran bugün MHP’ye oy istemek daha kolay. Siz bir yere oturduğunuzda önce çayınızı söylüyor sonra genel başkanın politikalarını övmeye başlıyorlar. Şimdi elimizde un var yağ var artık helvayı yapmakta hep beraber bize kalıyor. Biz Gümüşhane de güzel bir çalışma yaparsak bu seçimi alırız. Gümüşhane’de kendi kendini imha eden bir belediyecilik anlayışı var. Hiç kimse ben iktidarım diyerek bir arkadaşımızı bize destek veren bir kardeşimizi baskı altına almaya ya da farklı yöntemler ile kısıtlamaya giderse bu onları adaylıklarından bile edebilir. Çünkü bu durum cumhur ittifakının ruhuna zarar veriyor. Biz burada öyle bir zafer yapacağız ki bu durum çocuklarımıza destan Türkiye ölçeğinde ise türkü olacak” ifadelerini kullandı.

Kalp kazanmamız lazım diyen Varan konuşmasına şöyle devam etti:

“Milletvekili olduğumuz dönemde bu şehre hizmet etmemiş olsaydık bu karşılığı beklemeye hakkımız var mıydı? Hizmet ettik gönüllerde yer yaptık. Bu yaptığımız yere sığınarak aday olduk. Eksik kalanı tamamlamak için geldik. Ben Gümüşhane de şu anda mevcut yönetimden bıkmış, illallah demiş bıkmış nefret eden ve 31 Mart’ı sabırsızlıkla bekleyen büyük bir kitle olduğunu görüyorum. Ama çeşitli sebeplerle bu arkadaşlar yanımızda duramayabilirler. Gümüşhane’nin şartlarını biliyoruz. Ama bu arkadaşlarla birebir konuştuğumuzda kararlarının ne olduğunu biliyoruz. Allah utandırmasın biz bu yarıştan başarı ile çıkacağımıza bütün kalbimle inanıyorum. Gece gündüz, geleceğimiz için çalışmamız gerekiyor. Demen için şu şöyle, yerindedir ol öyle, bak sonunu seyreyle görelim Mevla neyler eylerse güzel eyler.”

Bunlara Kendi Vekilleri Bile Sahip Çıkmıyor

Hüda-Par, BBP, AKP, CHP, İYİ Parti başta olmak üzere bütün partilerin oyuna talip olduğunu söyleyen Varan, şöyle devam etti:

“Ben milletvekili olduğum dönemde biliyorum ki ben CHP’den çok oy aldım. Bu seçimde de inanıyorum ki desteklerini esirgemeyecekler. Ama iktidarın dışında olan, parçamızın dışında olan partilerin bize destek vereceğine olan inancım tam. Nasıl yapmışlar bilemiyorum ama öyle bir yönetim yapmışlar ki millet bıkmış. Millet bu yönetime olan inancını kaybetmiş. Bu yönetim kendi partisinin ilkelerine de uymamış. Kendi partisi ile de ters düşmüş. Bu yönetim devam etsin diye kendi milletvekilleri dahi destek vermemiş.  Kendi il yönetimi bile destek vermeyerek bunlardan kurtulmak istemiş. Ama kurtulamamış işi Gümüşhanelilere havale etmiş durumda. Biz Gümüşhane de hayatı kolaylaştıran bir belediyecilik getireceğiz. Burada yaşayanların maddi manevi hayatını kolaylaştıran bir belediyecilik ile hareket edeceğiz. Bunu da ilerde açıklayacağımız projelerle göreceksiniz.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim