• BIST 10289.66
  • Altın 2408.024
  • Dolar 32.2739
  • Euro 34.7878
  • Gümüşhane : 6 °C
  • Trabzon : 14 °C

MHP İL TEŞKİLATI KAN KAYBEDİYOR

20.03.2024 12:24
MHP İL TEŞKİLATI  KAN KAYBEDİYOR
Bundan 5 yıl önce Milliyetçi Hareket Partisi’nin en üst karar almak organı MYK’sında 2 Gümüşhaneli yer alırken geçen günkü son kurultayda ise aynı zamanda MYK üyesi olan Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük kendisine yer bulamadı.

MHP’nin MYK Üyesi Musa Küçük MHP’nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda MYK Listelerinde kendisine yer bulamadı.

MHP İL TEŞKİLATI

KAN KAYBEDİYOR

Bundan 5 yıl önce Milliyetçi Hareket Partisi’nin en üst karar almak organı MYK’sında 2 Gümüşhaneli yer alırken geçen günkü son kurultayda ise aynı zamanda MYK üyesi olan Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük kendisine yer bulamadı.

Köklü geçmişi nedeniyle MHP Genel Merkezi’nde her dönem ağırlığını hissettiren Gümüşhane’de gündem MHP’nin son kurultayı oldu.

Uzun süredir genel merkez nezdinde etkileyici bir siyaset izleyen Gümüşhane MHP teşkilatı son dönemde ciddi ayrılıkların etkisiyle adeta yaprak dökümü yaşıyor.

Güçlü isimlerle genel merkezi etkileyecek bir siyasete sahip olan MHP Gümüşhane siyasetinde son yaprak dökümü de geçen günkü kurultayda gerçekleşti.

Yaklaşık bir yıldır MHP Gümüşhane Milletvekilliğini yürüten hemşerimiz Musa Küçük MYK’ya alınmadı.

Karar Gümüşhane’de üzüntüyle karşılanırken, kararda MHP Yönetiminin Gümüşhane’de izlediği yanlış politikalar ile çok sayıda partilinin küstürülmüş olmasının etkisi olduğu kulislerde konuşuluyor.

Gazetemizin ulaştığı partide eski dönemlerde görev almış bazı isimler bunun beklenen bir durum olduğunu, hatta mevcut il yöneticilerinin bazılarının da Cumhur İttifakına zarar verici söylemlerde bulunulması nedeniyle genel merkez tarafından üstünün çizildiği, ilerleyen süreçte il teşkilatı ile ilgili bir değişimin söz konusu olduğu ve alınan kararın uygulanması için yerel seçimlerin tamamlanmasının beklendiği ifade edildi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim