• BIST 9778.35
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 20 °C
  • Trabzon : 22 °C

MHP ADAY ADAYLARINI TANITTI

07.05.2018 14:57
MHP ADAY ADAYLARINI TANITTI
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Gümüşhane İl Teşkilatı, 24 Haziran’da yapılacak olan erken seçimlerde 27.Dönem Gümüşhane Milletvekili aday adayı olan 5 isim için tanıtım toplantısı düzenledi.

MHP Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın’ın başkanlığında Gümüş Otel’de düzenlenen tanıtım toplantısına MHP teşkilatı tam kadro katıldı.

Düzenlenen tanıtım toplantısında açılış konuşmasını gerçekleştiren MHP Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın, 5 aday adaylarının bulunduğunu belirterek, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin aday bulamayacağı gibi bazı söylentiler vardı. Bugün burada birbirinden kıymetli 5 tane aday adayı arkadaşımızla kamuoyunun karşısına çıktık. Allah’a şükürler olsun ki, partimize gösterilen teveccüh sonrası büyük bir şahlanış var. Aday adaylarımızın hepsine başarılar diliyorum” dedi.

 

Genel Başkanımızı Mahcup Etmeyeceğiz

 

Başkan Aydın, ülkenin bekası söz konusu olduğu zaman gerisinin teferruat olduğunu ifade ederek, “Biz bu gemiyi, biz bu vatanı kiminle kurtarırız onun hesabını yaparız. Bizim hiçbirimizin ülkücülüğü Genel Başkan Devlet Bahçeli’den üstün değildir. Genel başkanımızın takdiri ile iki aday adayımız Gümüşhane’de milletvekili adayı olacak. Bizim için önemli olan çalışıp aday olan iki arkadaşımızı da göndermektir. Biz de başkanlık sisteminde Recep Tayyip Erdoğan’ı çökertelim diye bir anlayış yok. Genel başkanımızın olmazsa olmaz dediği ve arkasında dik durduğu bir insanı cumhurbaşkanı seçmedikten sonra MHP’nin 100 tane milletvekili olmasının hiçbir anlamı yok. Biz, rüzgârla çalışan yel değirmeninin suyunun nereden geldiğini sorgulamayacağız. Biz, geçmişi sorgulamadan gelecekte ne yapabiliriz ona bakacağız. Aday adayı kardeşlerimizin hepsi kesin adayların açıklanmasından sonra bizimle beraber olarak sahada yer alacaklar. Bizler var gücümüzle çalışıp Genel Başkanımızı mahcup etmeyeceğiz” diye konuştu.

 

MHP İl Başkanı Aydın’ın konuşmasının ardından aday adayları söz aldı.

 

Gidilmedik Ev Sıkılmadık El Bırakmayacağız

 

MHP Gümüşhane Milletvekili adayı Akın Üstün, bir konuşma gerçekleştirerek, “Bu ilde yaşayan, hayalleri bu ilde olan, çocukluğu ve gençliği bu ilde geçmiş olan bir kardeşiniz olarak Gümüşhane ye, Gümüşhaneliye ve ülkemize hizmet etmekten duyacağımız gurur ve onuru kelimeler ile ifade etmek mümkün değil. Bu gurur ve sevinç ile üzerimize düşen görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmek için sizlerin desteği, bizlerin gayreti ile elimizden gelenin fazlasını yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Ülkemizin, içerisinde bulunduğu bu zor süreçte büyük sorumluluk alan Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin üstlenmiş olduğu bu sorumlulukta bir katkı sunmak amacıyla çıkmış olduğum bu yolda, sayın genel başkanın çalışma arkadaşı olarak hizmet etmekteyim. 21 Nisan tarihinde Kızılcahamam’da yapılan toplantımız sonucunda Sayın Genel Başkan Özellikle MYK üyelerinin mutlak suretle aday adayı olmalarını emretmiştir. Ben de bu emir ve yol açmadan cesaret alarak yola çıkmış bulunuyorum. 21 Nisan tarihinde yapılan toplantıdan hemen sonra Gümüşhane'ye dönerek seçim çalışmalarını başlattık. Bundan sonraki süreçte de hangi teşkilatımızın programı varsa ona katılarak 24 Haziran'a kadar yatmadan, uyumadan, yorulmadan devam edeceğiz. Gidilmedik ev sıkılmadık el bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

 

MHP Olarak Elimizi Taşın Altına Koymaktayız

Aday adayı Çetin Işık, yaptığı konuşmada ülke olarak zor dönemden geçtiklerini kaydederek, "Gerek dış güçler gerekse içimizdeki terör odaklarıyla mücadele ederek, zorlu ve hayati bir mücadele vermekteyiz. Milliyetçi Hareket Partisi mevcudiyetini Türk milletinden alan ve en önemli varoluş sebebi Türk milleti olan bir siyasi hareket olarak, her zaman devletin varoluşunu kendi varoluşundan önde tutmuştur. İşte bu sebepledir ki geçmişte yaşanan siyasi sürtüşmeleri, tartışmaları bir kenara bırakarak, devlet idaresinde siyasi husumetlerin ve kişisel ikbalin yeri olmayacağı şiarı ile bu kritik süreçte Milliyetçi Hareket Partisi olarak elimizi taşın altına koymaktayız. Her dönem olduğu gibi devletimizin ve milletimizin ikbali için, sonucu her ne olursa olsun gövdemizi siper etmekte ve asılsız iftiralara maruz kalmaktayız. Siyasi rant uğruna vatandaşlarımız arasına nefret tohumları ekilmektedir. Millet olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız vardır. Umarım ki bu sıkıntılı süreç, 24 Haziran 2018'te yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin vesilesi ile hem ülkemiz hem de Gümüşhane'mizin sağduyu sahibi vatandaşları sayesinde aşılacaktır" şeklinde konuştu.

 

Şer Odaklarına Karşı Mücadele Başladı

Aday adayı Engin Şanlıtürk, şer odaklarına karşı mücadelenin başladığına değinerek, şunları söyledi:

 

“Türkiye Cumhuriyeti devleti, içine bulunduğumuz dönemde içerde ve dışarda büyük mücadeleler vermektedir. Ülkemiz üzerinde birçok devletin planları olduğu gibi bunların işbirlikçisi, taşeronu konumunda olan ve bu ülkenin öz kaynaklarından beslenenlerin de bu planlarda katkısı gözle görülür bir hal almıştır.  Özellikle 17/25 Aralık sonrası ayyuka çıkan ve 15 Temmuz hain darbe planı ile zor bir döneme giren ülkemizde, oluşan siyasi huzursuzluk bilge lider Dr. Devlet Bahçeli’nin ferasetli tutumu ile iyi bir şekilde koordine edilmiş ve memleket düşmanları ile mücadele hız kazanmıştır. Hükümet içinde bulunduğu gafletten uyanmış ve Devlet Bahçeli’nin sözlerine kulak vermiştir. İşte bu süreçte oluşan şer odaklarına karşı mücadele başlamıştır. Herkesin safını net bir şekilde belli etiği bu dönemde, biz ülkücüler geçmişte olduğumuz gibi yine devletimizin yanında yer almış ve bu ülkenin birlik ve beraberliğinden yana taraf olmuşuzdur. Bundan dolayıdır ki içinde bulunduğumuz bu sıkıntılı günlerden en kısa sürede çıkış ve aydınlık bir Türkiye’nin temeli için Cumhur ittifakına destek vermişizdir. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin öngörüleri ve siyasi tespitleri doğrultusunda Cumhur İttifakı oluşturulmuş ve çalışmalara başlanılmıştır. Bizlerde ülkemizin içinde bulunduğu bu durumların farkında olarak Gümüşhaneli vatandaşlarımızın hem yerel hem ulusal düzeyde sesi olmak için yola çıktık. Parti ve ocak teşkilatlarımız olarak dün olduğu gibi bugünde bu ülkeye ve bu millete hizmet etme yolunda biz de varız.”

 

 

Tek Korkumuz Siyasi Kargaşa

Aday adayı Musa Küçük ise “Tek korkumuz siyasi kargaşa.  Bunun önünde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin yaptığı ortak hedef birlikteliği kale gibi duruyor” diyerek şöyle konuştu:

 

"27. Dönem milletvekilliği aday adaylığına başvuran tüm hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Herkes meydanlarda kendini anlatacak partilerinin programlarını anlatacak. Vatandaşlarımızın takdiri ne ise o olacaktır. Bizim hedefimiz Gümüşhane'de oy oranımızı artırmak ve bu seçimlerden güçlü çıkmak.  Türkiye zor günlerden geçiyor ama bu zorlukları mutlaka aşacağız. Devletimiz çok güçlü bir devlet, askerimiz güçlü, ordumuz güçlü, devletimizin gelenekleri ve refleksleri güçlü. Ekonomimiz ne yaparsa yapsınlar sarsıntı yaşıyor ama yıkılmıyor. Tek korkumuz siyasi kargaşa.  Bunun önünde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin yaptığı ortak hedef birlikteliği kale gibi duruyor. Eğer onlar bu birlikteliğe devam ederse Türkiye'de kimse siyasi kaos beklemesin. Türkiye zor bir süreçten geçiyor ama bugüne kadar cumhuriyet tarihinin en büyük siyasi birlikteliği ile geçiyor bu süreç. Bundan dolayı da bu seçimlerin bir dönüm noktası olduğuna inanıyoruz biz. Çok ciddiye alıyor ve önemsiyoruz.  İnşallah milletimiz de Genel Başkanımızın yaptıklarını bu süreçte değerlendirecek, takdir edecek ve sandığa da yansıtacak diye inanıyoruz. Seçim sonuçlarının ülkemize ve partimize iyi sonuçlar getireceğine inanıyoruz.”

 

Aday Adaylarımızla Sahada Olacağız

 

Aday adayı İsmail Tozlu ise seçimlerin Gümüşhane’ye ve ülkeye hayırlı olmasını dileyerek, şöyle devam etti:

 

“2014 yılında MHP'den İl Genel Meclisi Üyesi seçildim. 2014 Yılından beri Gümüşhane'de MHP'nin bir neferi olarak çalışmalarımızı sürdürüyorum.  Ben maratoncu bir kişiyim. 42 bin 195 metre maraton koşusunu 3 saatte koşabiliyorsam, ben bu işi de başarırım diye inanıyorum. Kürtün ‘de kendi imkanlarımla yaptığım parkurda sürekli çalışmalarımı devam ettiriyorum. Bu parkuru 42 bin 500 metreye çıkarmak gibi bir hedefim var. Bu parkuru tamamladığım zamanda Gümüşhane’mizi ve Türkiye’mizi dünyada tanıtacağım. Uluslararası maraton koşularının Gümüşhane'de yapılmasına da vesile olmuş olurum. 21 Mayıs itibariyle açıklanacak olan kesin aday listelerinde hangimiz aday gösterilirsek gösterilelim diğer aday adayı arkadaşlarımızda sahada olacak. Bizler bu seçimde var gücümüzle çalışıp TBMM'de partimizin gerektiği gibi temsil edilmesini sağlayacağız. Seçimlerin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”

 

Partimize Müthiş Bir Teveccüh Var

 

MHP Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın, toplantının ardından gazetemize açıklamalarda bulunarak, MHP’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Aydın, MHP’ye müthiş bir teveccüh olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

“Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane’de aşağı yukarı bir yıldır müthiş bir şekilde saha çalışması yapıyor. Gittiğimiz köylerde, beldelerde ve ilçelerde vatandaşla sohbet ederken Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin 15 Temmuz sonraki duruşu herkes tarafından takdir toplayan bir hal aldı. Neticede başkanlık seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Milliyetçi Hareket Partisi olarak destek vereceğimizden, vatandaş da siz bizi bu kadar önemsiyorsunuz veya bizim adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a oylarınızı vereceksiniz biz de yerelde Milliyetçi Hareket Partisi’nin elini güçlendirmek için elimizden geleni yapacağız diye söylüyorlar. Halk tarafından müthiş bir ivme kazandı.”

AK Partililerden Daha Çok Mücadele Ediyoruz

Açıklamasında seçimlere az bir sürenin kaldığına işaret eden Aydın, “Ayın 21’inde adaylar netleşene kadar aday adayları ile beraber tüm ilçelerimizi esnafımızı vatandaşımızı ziyaret edeceğiz. Yani bize sorulan sorular Milliyetçi Hareket Partisi’nin fikir sistemi ile ilgili olmayacak. Biz bu işin sonuna kadar peşindeyiz. Hatta biz AK Partililerden daha çok Recep Tayyip Erdoğan Başkan seçilsin diye mücadele ediyoruz. Neticede siz de elinizi vicdanınıza koyun. Neticede tek başına bir iktidar var. Mecliste çoğunluğu sağlamış bir AK Parti var. Ama buna rağmen Milliyetçi Hareket Partisi vekilleri Türkiye’nin beka sorunu olduğu dönemde az sayıda olmalarına rağmen ellerini değil, gövdelerini taşın altına koydular. İnsanlar bunu görüyorlar. Milliyetçi Hareket Partisi’nin elinin mecliste daha güçlü olması lazım. İnsanlar, hem bizim hem çocuklarımız hem de ülke için bu şarttır deyip gereğini yapacağız diyorlar” ifadelerine yer verdi.

Gümüşhane’yi Birinci Yapacağız

Devlet Bahçeli’ye seçimlerde Gümüşhane’yi birinci parti yapacakları hususunda söz verdiklerini hatırlatan Aydın, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

“Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkücüler, liderleri ne derse onu yaparlar. Sakın ola meydanlarda Devlet Bahçeli böyle istiyor ama ülkücüler Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermeyecek gibi bir söylemde bulunmasınlar. Bunu söyleyenler ortalığı bulandırmaya çalışanlardır. Devlet Bey’in söylemi bizim için emirdir. Biz emri yerine getireceğiz. Referandumda Milliyetçi Hareket Partisi çalışmadı diye bizim üzerimize yıkılmaya çalışılan bir zafiyet vardı. Şimdi Cumhur ittifakındaki amblemlerde mühür basılacak yerler ayrıldığı için her şey ortaya çıkacaktır. Biz, Genel Başkanımıza Gümüşhane’yi Cumhur İttifakı seçimlerinde birinci yapacağımız hususunda söz verdik.”

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • CHP’den Esnaf Çözüm Paketi Önerisi09 Ekim 2020 Cuma 13:00
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tüm Dünyaya Bir Kez Daha 'Dünya Beşten Büyüktür' Dedi24 Eylül 2020 Perşembe 11:31
  • Ak Parti’de Kongre Süreci Başlıyor06 Mart 2020 Cuma 10:32
  • Ağaç Yeniden Başkan18 Şubat 2020 Salı 10:53
  • HIRSIZLAR TRABZON'DA YAKALANDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:30
  • TORUL'DA KODLAMA YARIŞMASI YAPILDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:27
  • KÖY YOLUNA KAYA YUVARLANDI14 Mart 2019 Perşembe 12:00
  • AK PARTİ TORUL'DA SAHADA14 Mart 2019 Perşembe 11:59
  • ÜRETİMİ ARTIRACAK HAMLELER YAPMIYORUZ12 Mart 2019 Salı 10:41
  • CANLI GENÇLERLE BULUŞTU04 Mart 2019 Pazartesi 13:35
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim