• BIST 9079.97
  • Altın 2308.523
  • Dolar 32.3143
  • Euro 35.0465
  • Gümüşhane : 7 °C
  • Trabzon : 13 °C

MASTER CHEF’E GÜMÜŞHANELİ DAMGASI

14.07.2021 12:25
MASTER CHEF’E GÜMÜŞHANELİ DAMGASI
TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye 2021 yarışmasına katılan Gümüşhaneli hemşehrimiz Fikret Tuğ, katıldığı ilk bölüme damgasını vurarak bir üst tura geçti.

MASTER CHEF’E GÜMÜŞHANELİ DAMGASI

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye 2021 yarışmasına katılan Gümüşhaneli hemşehrimiz Fikret Tuğ, katıldığı ilk bölüme damgasını vurarak bir üst tura geçti.

Şiran ilçesine bağlı Erenkaya Mahallesinden (Uluşiran) olan fakat doğma büyüme İstanbul Maltepe’de yaşayan Tuğ, MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının 11.bölümündeki elemelere konuk oldu.

Sempatik tavırları, kendinden emin haliyle jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’ndan tam puan alan Tuğ, yarışmanın formatı gereği önlüğünü giyerek bir üst tura geçti.

“Ketojenik Çarpıntı” adlı yemeğini yapan Tuğ, yarışmaya niçin katıldığını “Hayallerimdeki en güzel adımı atıyorum. Aslanlar gibi şampiyon olmaya geldim” sözleriyle açıkladı.

Jüri üyesi şeflerin Fikret Tuğ’un enerjisini şaşkınlıkla karşılarken, aralarındaki sohbette zaman zaman yüzleri güldüren anlar yaşandı.

Beslenme ve egzersiz üzerine akademik çalışma yapan ve askerden yeni gelmesi nedeniyle askeri moddan henüz çıkamadığı gözlenen Tuğ’un bu hali jüri üyelerinin de dikkatini çekti ve final sahnesinde Tuğ’a tekmil verdirdiler.

“Bundan sonra bu programda başlayarak sizler sayesinde ülke gastronomisine katkıda bulunmak istiyorum hem yazarlığından hem ustalığımla” sözleriyle hedeflerini açıklayan Tuğ, “2019’dan beri GastroKid isimli bir proje yürütüyorum. Ana okulundaki çocuklara mutfak dersleri verip, workshoplar düzenliyorum. Benim asıl amacım ilkokullara gastronomiyi zorunlu ders olarak koymak. Bu yarışmadan sonra sizden de öğrendiklerimden sonra en iyisi olmak istiyorum” diye konuştu.

Yarışmaya 3 yıldır başvurduğunu fakat bu yıl elemeleri geçtiğini kaydeden Tuğ, “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır” felsefesiyle görevini en iyi şekilde yapmaya geldiğini belirtti.

Yemeğini kendisine verilen 5 dakikalık sürede eksiksiz şekilde yapan Tuğ’un tabağı ve yemeğinin lezzeti her üç jüri üyesinden de tam puan aldı ve Tuğ bir üst tura yükseldi.

Tuğ’un katıldığı bölümün videoları "Yarışmacının Asker Disiplini Şefleri Hayran Bıraktı" sloganıyla yayınlandığı sosyal medya hesaplarından yüzbinlerce kez izlendi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim