• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Gümüşhane : 18 °C
  • Trabzon : 18 °C

Kutlu Doğum Programı

28.04.2016 14:00
Kutlu Doğum Programı
Kutlu Doğum Programı

 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Gümüşhane’de düzenlenecek Kutlu Doğum Programı hazırlıkları devam ediyor.

Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü tarafından 1 Mayıs Pazar günü “Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hz. Muhammed (sav)” temalı düzenlenecek Kutlu Doğum programı hazırlıkları devam ediyor. Turizm Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek program için yapılan hazırlıklar çerçevesinde cadde ve işyerlerine afişler asıldı. Platform üyelerinin çalışmalar kapsamında, Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından hazırlanan Kutlu Doğum Kitapları ve etkinliğe davet amaçlı el ilanlarını dağıttığı görüldü.
Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü adına açıklamalarda bulunan Mehmet Kabayel, “Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü olarak 1 Mayıs Pazar günü Kutlu Doğum programı gerçekleştireceğiz. Bu çerçevede çalışmalarımız devam ediyor. Gümüşhane’nin birçok yerine duyuru afişlerimizi astık. Esnaflarımızı teker teker ziyaret ederek etkinliğimizin davetiyelerini dağıttık. Peygamber sevdalısı kardeşlerimizle Gümüşhane’nin mahalle ve sokaklarını dolaşarak vatandaşlarımızın evlerine misafir olup Kutlu Doğuma özel hazırlanmış Kutlu Doğum Kitapçığı ve el ilanları dağıttık.” dedi. 
Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret edip etkinliğe davet ettiklerini ifade eden Kabayel, “Halkın teveccüh gösterdiği çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor. Bunun yanında STK’lara verilmek üzere özel davetiyeler hazırladık, kendilerini ziyaret edip programımıza davet edeceğiz. Pazar günü saat 17.30’da Gümüşhane Turizm Kültür Merkezi’nde Peygamber sevdalısı Gümüşhaneliler ile birlikte sevgimizi göstereceğiz. Emeği geçen tüm kardeşlerimizden Allah-u Teâlâ razı olsun.” şeklinde konuştu.

kutlu-dogum-001.jpg

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim