• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Gümüşhane : 16 °C
  • Trabzon : 25 °C

KURBANLIKLAR SATIŞA SUNULDU

06.06.2024 11:51
KURBANLIKLAR SATIŞA SUNULDU
ArzularKabaköy Beldesi SS Esentepe Tarımsal ve Hayvancılık Kooperatifi, Kurban Bayramı öncesinde yetiştirdiği hayvanların satışına başladı.

KURBANLIKLAR SATIŞA SUNULDU

ArzularKabaköy Beldesi SS Esentepe Tarımsal ve Hayvancılık Kooperatifi, Kurban Bayramı öncesinde yetiştirdiği hayvanların satışına başladı.

Kooperatif başkanı İsrafil Kural, yıllardır süregelen titiz ve sürdürülebilir hayvancılık uygulamaları ile tanındıklarını, her yıl olduğu gibi bu yıl da sağlıklı ve kaliteli hayvanları vatandaşların hizmetine sunarak Kurban Bayramı hazırlıklarını desteklediklerini söyledi.

Kooperatiflerinde yetiştirilen küçükbaş hayvanların doğal ve sağlıklı beslenme koşullarında büyütüldüğünü, veteriner hekimlerin düzenli kontrolleri ile sağlık durumlarının sürekli izlediğini kaydeden Kural, “Ss Esentepe Tarımsal ve Hayvancılık Kooperatifi olarak, sürdürülebilir tarım ve hayvancılık ilkelerini benimsemekte ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Amacımız, sadece kaliteli ürünler sunmak değil, aynı zamanda yerel ekonomiyi destekleyerek bölge halkının refahına katkıda bulunmaktır. Kurbanlık hayvan satışlarımız, kooperatifimizin mandırasında başlamıştır ve bayramın son gününe kadar devam edecektir. Satışlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve hayvanlarımızı yerinde görmek isteyen vatandaşlarımız, kooperatifimizin iletişim bilgileri üzerinden bizimle irtibata geçebilirler” dedi.

İletişim Bilgileri:

SS Esentepe Tarımsal ve Hayvancılık Kooperatifi, ArzularKabaköy Beldesi

Telefon: 0534 373 98 42 / 0533 540 82 66

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim