• BIST 9885.87
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Gümüşhane : 27 °C
  • Trabzon : 22 °C

KULAKSIZ’DAN TAM DESTEK

05.05.2015 19:27
KULAKSIZ’DAN TAM DESTEK
Gümüşhaneli iş adamı Hasan Kulaksız, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adaylığı çalışmalarının ardından teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

Ak Parti’nin Aday Tanıtım programlarına katılan Kulaksız, Ak Parti Milletvekili Adayları Feramuz Üstün ve Kemalletin Aydın’a destekte bulundu.  Kulaksız, kendi köyü olan Yukarı Kulaca’yı örnek köy haline getirmek için çalışmalar başlatmıştı. Havaların ısınması ile birlikte projelerine kaldığı yerden devam eden Kulaksız, Gümüşhane için yeni projeler üretmeye devam edeceklerini söyledi.

AK Parti Ülkemize ve Şehrimize Çağ Atlatmış Bir Partidir

Gümüşhaneli İşadamı Hasan Kulaksız, AK Parti milletvekilleri Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün’ün, İl Teşkilatı, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ve Milletvekili Aday Adayları ile birlikte Şiran’a yaptıkları ziyarette onları büyük bir kitle ile karşılayarak desteğini gösterdi.

AK Parti’nin Türkiye’ye ve Gümüşhane’ye çağ atlatmış bir parti olduğunu hatırlatan Kulaksız, “Ak Parti her zaman için hizmet etmeyi düstur edinmiş bir partidir. Şiranlılar olarak milletvekillerimizi büyük bir kalabalıkla karşıladık ve hem partimize hem de vekillerimize sahip çıkacağımızı bir daha gösterdik. İnanıyorum ki, 7 Haziran’da yeni bir rekora imza atacağız. Daha öncede söz verdiğim gibi bu uğurda mücadele etmeye devam edeceğim. Vekillerimizin yeni dönemde şehrimize çok önemli projeler kazandıracaklarına inanıyorum” dedi.

“Ak Parti'mizin Yeni Bir Rekor Kırması İçin Gayret Göstereceğiz”


Gümüşhane’nin çeşitli bölgelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde Ak partinin bir neferi olarak çalışmalara devam edeceğini vurgulayan Kulaksız, sözlerini şöyle sürdürdü;

 “Ak Partinin bir neferi olarak çalışmalar devam ediyoruz, edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Şehrimizde partimizin yeni bir rekor kırması için bizlerde elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İnanıyorum ki, partimiz 7 Haziran’da yeni bir rekora imza atacaktır. Her zaman dile getirdiğimiz gibi amacımız hizmet etmek. Bu nedenle bizlere düşen görev ne ise, onu alnımızın akıyla gerçekleştirmenin gayreti içerisinde olacağız.”


7 Haziran seçimlerinin Yeni Türkiye’nin inşası için çok önemli olduğunu dile getiren  Kulaksız, seçimlerden sonra Yeni Gümüşhane’nin de inşa edilmeye başlanacağına inandığını belirterek, bunun en önemli göstergesinin adeta bir şantiyeye dönen Gümüşhane’deki yol çalışmaları olduğu ifade etti.

 

“Gümüşhane İçin Projeler Üretmeye Devam Edeceğiz”

Aday Adaylığı çalışmalarının ardından Gümüşhane’de bir dizi teşekkür ziyaretinde bulunan Kulaksız, “Bazı kişilerin bizim hakkımızda daha önce dile getirdiklerinin aksine bizler, şehrimizle irtibatımızı kesmeyeceğiz ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Burası bizim baba ocağımız, ana yurdumuz. Hemşerilerimin baskısıyla girdiğim siyasi yolda mücadele etmeyi rabbim bize nasip etmedi. Bu nedenle, bizler iş adamı kimliğimizle kaldığımız yerden şehrimiz için, ülkemiz için üretmeye devam edeceğiz. Şuan itibariyle köyümüzde başlatmış olduğumuz bir projemiz var. Onu tamamlamanın gayreti içerisinde olacağım. Eğer nasip olursa hem köyümüze, hem ilçelerimize ve hem de şehrimize yeni projelerle katkıda bulunmak arzusundayım. Henüz bu konu ile ilgili netleşmiş bir çalışmam yok. Ancak fikir aşamasında olan projelerimiz var. Eğer imkân olursa bunlardan en uygun olanını hayata geçirme gayreti içerisinde olacağım” dedi. 
 

 

“Gümüşhane’nin Müreffeh Bir Şehir Hale Gelmesini Arzuluyorum”

Gümüşhane’ye hizmet etmek için düşüncelerini vekillerle paylaştığını ve paylaşmaya da devam edeceğini dile getiren Hasan Kulaksız, “Her iki vekilimizde farklı görüşlere çok açıklar. Her iki vekilimizle de şehrimiz ile ilgili vizyonlarımızı paylaşıyoruz. Kendileri de sağ olsunlar. Bu konuda oldukça ilgililer. Vekillerimizden beklentimiz yeni dönemde ilimizin her bir köşesini bacalı veya bacasız sanayi yatırımıyla tanıştırmalarıdır. Kendileri de bu konuda son derece kararlı. İnanıyorum ki her şey şehrimizi için daha da güzel olacak” ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.

Seçim süresince maddi ve manevi olarak Ak Parti için mücadele edeceğini dile getiren Kulaksız, tek amacının Gümüşhane’nin müreffeh bir şehir haline gelmesi olduğunu vurguladı. 

hasan-kulaksiz.jpg

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim