• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • Gümüşhane : 5 °C
  • Trabzon : 15 °C

KÖSE'DEN MÜJDE

26.11.2015 17:12
KÖSE'DEN MÜJDE
Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse yaptığı yazılı açıklama ile Gümüşhane'de yapılacak olan İş Geliştirme Merkezi projesinin müjdesini verdi.

 

            Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından onaylanan projenin önümüzdeki dönemde hayata geçeceğini ifade eden Köse, projenin Gümüşhane için girişimcilik alt yapısının güçlenmesi açısından oldukça önemli olduğunu belirtti. Açıklamasında, " Bir takım siyasi ve bürokratik girişimler sonucu, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından ilimize yapılacak olan İş Geliştirme Merkezi projesinin onaylanması Gümüşhanemiz için oldukça mutluluk verici bir hadisedir. Bu proje ile ilimizde iş geliştirme ve girişimcilik konularında yeni bir dönem başlayacaktır. İlimizin pestil ve köme başta olmak üzere kültürel değerlerini korumak ve bu sektördeki girişimcilik çalışmalarını arttırarak altyapıyı güçlendirmek adına büyük bir dönüm noktası olacak olan bu projenin ilimize, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu vesile ile proje için girişimleri başlatan 24. Dönem milletvekillerimiz Doç. Dr. Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün’e, süreci takip ederek sonuçlandıran 25. Dönem milletvekilimiz Doç. Dr. Kemalettin Aydın ve hemşerimiz Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık’a, ve bu proje için destek olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

            Dönüm Noktası Olacak

            Projenin ilimizde dönüm noktası olacağını belirten Köse, İş Geliştirme Merkezi Projesinin inşaat aşamasının 2016 yılında başlayıp 2017 yılında biteceğini ve yaklaşık 8 milyon avroya mal olacağını sözlerine ekledi. İş Geliştirme Merkezi hizmet binası içerisinde işlikler, üretim alanı, eğitim sınıfı, kurutma odaları, genel müdür odası, çalışma odaları, sekreter odaları, toplantı salonları, dinlenme odası, ofisler, mutfak, yemekhane, teknik odalar, sığınak ve mescitin olacağını belirten Celalettin Köse, proje bütçesinin bir kısmının Avrupa Birliği bütçesinden diğer bir kısmının ise Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bütçesinden karşılanacağını sözlerine ekledi. 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim