• BIST 10336.5
  • Altın 2400.893
  • Dolar 32.2647
  • Euro 34.6857
  • Gümüşhane : 6 °C
  • Trabzon : 14 °C

Köse’de Beşi Bir Yerde Etkinliği

22.01.2020 16:14
Köse’de Beşi Bir Yerde Etkinliği
Gümüşhane Gençlik Merkezi, Gönüllülük Yılı kapsamında Köse ilçesine bağlı Selçuklular İlkokulunda 5 farklı etkinlik düzenledi.

Gümüşhane Gençlik Merkezi, Gönüllülük Yılı kapsamında Köse ilçesine bağlı Selçuklular İlkokulunda 5 farklı etkinlik düzenledi.

Ulaşılmadık genç kalmayacak şekilde çalışmaya, farkındalık oluşturmaya, gönüllerde yer edinmeye, iyilik yapma ve yayma hedefiyle hareket eden Gençlik Merkezi, Köse ilçesinde bulunan Selçuklu İlkokulu’nda çocuklarla bir araya geldi.

“Hayata Değer Kat” projesi kapsamında saygı, sevgi, hoşgörü, paylaşımcı, merhametli olmanın önemi ve neden böyle olunması gerektiğini anlatan gençler, “Köy Okulunda Sinema” projesi kapsamında da her yere sinema keyfini taşımak, sinemanın sadece şehir merkezinden ibaret olmadığını vurguladı.

“Özgürce Boyama Geleceğe İz Bırakmak” projesi kapsamında da okul duvarına Gençlerin İyilik Ağacını çizen gençlik merkezi üyeleri, çocukların dilediği renklere el basarak ve ağacı rengârenk donatmasını sağladı.

“Genç Dönüşüm” projesi kapsamında da ÖSYM’nin yaptığı sınavlarda öğrencilere verilen sınav setlerini gönüllü gençlerle toplayarak çocukları ödüllendirip onları gülümseten Gençlik Merkezi üyeleri “Medeniyetimizin Keşfi Kudüs” projesi kapsamında da çocukların gönüllerine buram buram Kudüs’ü işledi.

Gümüşhane Gençlik merkezi Gönüllülük Yılı’nda bu gibi etkinliklerle gönüllerde yer, yüzlerde bir kez daha tebessüm olmayı başardı.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim